Dá sa niečo robiť s tým pozadím? Je na mňa moc biele 😃 Staré info malo fajn farby

Bouri Už je to ok, stačilo promazat cache 🙂

• Uživatel Bouri odpověděl na tento příspěvek.

Jsem to jen já nebo ve vás taky ty ikony u fór evokují ikonku toho, kdo do fóra přispěl naposledy?

Navíc mi příjde, že v tomto systému u většiny fór (asi kromě projektů) to autorství docela postrádá váhu, když topic nahrazuje jen první příspěvek ve fóru a pak už to často žije svým životem. Nebylo by tam lepší něco jako ručně nahraná ikona pro konkrétní fórum? Nebo ikona autora posledního příspěvku? Pokud je tedy něco takového v systému možné 🙂 Jak se to zdá vám?

Tiež mi to tak z prvu prišlo, ale pak som pochopil ako to je.
        Ten návrh nahrávania obrázku mi príde fajn. Akurát v prípade, že ak niekto z nejakého dôvodu nebude môcť to tam nahrávať, tak by bolo dobré, keby tam bolo dačo prednastavené.

Až se bude řešit tvorba, bylo by super mít galerii i ve fórech, kde se užijí. Tím myslím ACEO, Kalendář, AT, Vánoční výměna... Vždycky mě zdržovalo hledat obrázky v diskuzi a nevím jestli je vkládání obrázků do topicu nejlepší řešení.

Roleplay chat mě bavil a neaktivním se stal až s neaktivitou hráčů. Každopádně si ho asi můžeme vybrečet v pozdější fázi pokud bude zájem. 🙂

@Dragarta @Grees s grafikou můžu pomoct. 🙂

• Líbí se uživateli Grees.

Dragarta Zkusil jsem nasadit. Aktuálně to funguje tak, že se do té ikony ve výpisu fór natáhne první obrázek z prvního příspěvku. Sice trochu kostrbaté, ale mělo by to fungovat tak, jak chceme.

Technický dotaz. Budou se migrovat ještě nějaká fóra?
        Jde mi zejména o "Šerm zbraně lukostřelba"
        a o "Dračí žrádlo".

A řešilo se tu přenesení historie z "Dračího hrádku" Pokud to Flaimovi nečiní problém, tak klidně přenést všechno.
        Jinak v nouzi stačí od roku 2019 od znovuoživení fora po čtyřleté pauze.

• Uživatel Flaiming odpověděl na tento příspěvek.

Tariades Jde to, ale musel bys mít souhlas od všech diskutujících. Jinak si ty fóra můžeš vytvořit zde sám, ale bez obsahu.

Vzkazy těch, kteří o to žádali zmigrovány 🙂

Sím, fórum s textovými výměnami bylo přemigrováno též? Ať hledám jak hledám, vidím jen soutěž o draka, ale ne literární výměny jako takové... Nebo sem se v tom už zamotalo úplně? O.o

Ještě mne napadá jedna otázka. V profilu vidím namigrovanou i soukromou poštu. To vidí i jiní, nebo jen já jako majitel pošty? To podle mne není úplně ok, pokud je to vidět ven...
            Díky za info. 🙂

Shaavi Tak to musím prověřit, to by byla díra jako Brno. Zatím jse mzakázal přístup k profilu členů, než to zkontroluju.

Shaavi Fórum "Literární výměny" je neveřejné, takže to zmigrované nebylo.

• Uživatel Shaavi odpověděl na tento příspěvek.

Flaiming ach jej, ale to je tvorba a docela aktivní taky, ty výměny. Jsou tu AT, ACEA a tohle tedy velmi chybí. O.o

Shaavi tak to je v pohodě, ty privátní zprávy vidíš jen ty své vlastní, ostatní je vidět nemohou 🙂 Pokud se tedy zrovna s nimi nepíšeš.

Pravidla Souhlas se zpracováním osobních údajů