Dá sa niečo robiť s tým pozadím? Je na mňa moc biele Staré info malo fajn farby
🐲 Pomozte dotvořit nové Draci.info
Bouri Vidíš, to je divné...na to se ještě musím podívat.
Azraelangelo To je spíš dotaz do https://draci.info/d/391-grafika-pro-draciinfo
- Upraveno
Jsem to jen já nebo ve vás taky ty ikony u fór evokují ikonku toho, kdo do fóra přispěl naposledy?
Navíc mi příjde, že v tomto systému u většiny fór (asi kromě projektů) to autorství docela postrádá váhu, když topic nahrazuje jen první příspěvek ve fóru a pak už to často žije svým životem. Nebylo by tam lepší něco jako ručně nahraná ikona pro konkrétní fórum? Nebo ikona autora posledního příspěvku? Pokud je tedy něco takového v systému možné Jak se to zdá vám?
Tiež mi to tak z prvu prišlo, ale pak som pochopil ako to je.
Ten návrh nahrávania obrázku mi príde fajn. Akurát v prípade, že ak niekto z nejakého dôvodu nebude môcť to tam nahrávať, tak by bolo dobré, keby tam bolo dačo prednastavené.
Dragarta vidíš, na tohle jsem zrovna teď našel plugin https://discuss.flarum.org/d/22231-friendsofflarum-discussion-thumbnail
Jak bude čas, tak otestuju.
- Upraveno
Až se bude řešit tvorba, bylo by super mít galerii i ve fórech, kde se užijí. Tím myslím ACEO, Kalendář, AT, Vánoční výměna... Vždycky mě zdržovalo hledat obrázky v diskuzi a nevím jestli je vkládání obrázků do topicu nejlepší řešení.
Roleplay chat mě bavil a neaktivním se stal až s neaktivitou hráčů. Každopádně si ho asi můžeme vybrečet v pozdější fázi pokud bude zájem.
Pod tuto žádost se podepisuji taky.
Technický dotaz. Budou se migrovat ještě nějaká fóra?
Jde mi zejména o "Šerm zbraně lukostřelba"
a o "Dračí žrádlo".
A řešilo se tu přenesení historie z "Dračího hrádku" Pokud to Flaimovi nečiní problém, tak klidně přenést všechno.
Jinak v nouzi stačí od roku 2019 od znovuoživení fora po čtyřleté pauze.
Vzkazy těch, kteří o to žádali zmigrovány
Sím, fórum s textovými výměnami bylo přemigrováno též? Ať hledám jak hledám, vidím jen soutěž o draka, ale ne literární výměny jako takové... Nebo sem se v tom už zamotalo úplně? O.o
- Upraveno
Ještě mne napadá jedna otázka. V profilu vidím namigrovanou i soukromou poštu. To vidí i jiní, nebo jen já jako majitel pošty? To podle mne není úplně ok, pokud je to vidět ven...
Díky za info.