Ahojte, chcela by som sa pripojiť do diskusie. Nemyslím si, že krokodíli by mohli mať s drakmi niečo spoločné, teda okrem pár podobných rysov. Podľa paleontotógov žili už v dobách dinosaurov a za celé tie roky sa skoro nezmenili. Čo sa týka existencie dinosaurov aj dnes, myslím si, že rovnako ako krokodíli, aj draky sa počas evolúcie trošku zmenšili a utiahli do ústrania. Ak vezmeme do úvahy, že skoro vo všetkých kultúrach nájdeme stopy po tvoroch až nápadne podobných drakom, nemôže ísť o náhodu. Naša planéta nie je ani z ďaleka taká preskúmaná ako si mnohý myslia. V neobývaných časitach planéty je ešte stále dostatok priestoru pre bytosti, ktoré nechcú byť nájdené. Niekto by mi mohol oponovať, že máme modernú techniku, radary, sonary, ale ako príklad uvediem jazero Loch Ness (odpusťte pravopis, nie som si istá či je to správne napísané). Tamojšiu "príšeru" vídajú ľudia už vyše 150 rokov a ani jednému vedcovi, či dobrodruhovi sa dosiaľ nepodarilo Nessie potvrdiť ani vyvrátiť. Jednoducho si myslím, že draky stále niekde sú, ale vedia dosť na to, aby sa ľuďom vyhýbali.