[smazaný] No,pokud jste si v mé tvorbě prohlédli obrázek tak: Podzemní město bude asi někde pod pou?tí. Proto tam ta pou?? taky vznikla🙂
Sachmet Mohu mít to podzemní ? Aha to u? má na starosti Naros, jak vidím. No nic stejnak mám dosti práce s drakama. Jo a mohu vymyslet a nakreslit i to tetování a ozdůbky, jestli chcete.
AlieN A teraz pozor pozor: Potrebujeme rozhodnutie.... Mame dilemu ja tvrdím ?e element ohna patrý podzem a element zeme na povrch. Naros je opačného názoru tak povedzte svoj názor nech sa rozhodne.
AlieN Sachmet: No tetovani a ozdúbky necháme na hlavniho grafika (mna 🙂 ) ale ak ce? mô?e? da? niake návrhy 🙂 alebo lep?ie ak budem ma? hotovu komplet texturu na draka po?lem ti ju a ty dorobí? par typou z rôznymi tetovaniami 🙂
Sachmet Mě to poka?dé napí?e tohle: Stránku nelze zobrazit Po?adovaná stránka není dočasně k dispozici. Webový server má pravděpodobně technické potí?e nebo je třeba změnit nastavení prohlí?eče.
AlieN Jeden projekt ktorý výde cez leto z na?ej dielničky cardhalia.mysteria.cz/ Je to len uká?ka ale je to dos? dobre 🙂 Robyli na tom len 4 ludia 🙂 Tak?e sa nediv?e ?e je to take 🙂
Sachmet Ta hra je hezká, ale oděná do dosti starého stylu, který u? dávno nehraju. Byla by dobrá pro Amigu. Ale stejně, klobouk dolů.
[smazaný] Já mám důvod pro to aby byl oheň nad zemí proto?e: Oheň hoří na něčem. Musí mít vzduch. To zanmená ?e musí být uprostřed,stejně jako voda.
AlieN 2D potrebujeme akorat textúry. V?eliake čo sa budu da? pou?i? na krajinku, domčeky a tak dalej 🙂