Sachmet A je?tě taková věc. Zdá se mi nesmyslné, aby tam byli draci typu: ostnatý, jednorohý a kři??álový. To raději nakreslím ledovýho draka s kři??álovými rohy, nebo ostnatýho černýho draka. Nebo mohu nakreslít víc podob k jednotlivým druhům. Ale zabere to více času....
[smazaný] Tak rozdělení povrchu je hotovo a zde v obrázcích! A já bych t draky rozdělil spí? na vodní,OHNIVÍ,zemní,vzdu?ný. A ka?dý by si mohl vybrat jak bude vypydat jeho drak.
AlieN No jo napady su to skvele ale náročnej?ie. Sachmet: Jo a tyie dračie hlavy mô?u by? akékožvek v?eliake kombinácie v?eličo ako len chce?. 🙂
AlieN www.ucm.sk/alientwo/index.mht Toto je zaztial stránka k hre ale asi nepojde ka?dému tak?e ju budem musie? prerobi? do html 🙂
AlieN Pozerám pozerám len problém my máme kompletne vlastný 3d Engine ktorý podporuje grafiku z 3D Maxa. Ale zi?lo by sa od teba keby si mi navrhla podmorské dračie mesto 🙂 To viem ?e na to si ty ta správna osoba 🙂
Sachmet AlieNe, chce? nakreslit i těla draků i s hlavou ? Pro mne to není problém. Jo a je?tě nevadí, kdy? nějaký drak bude mít přední končetiny na křídlech ???
Tralalea Kdyby byla potřeba mapa země či kontinentu, jsem k dispozici (nemyslím tím mapu hry, ale jen takový dekorativní doplněk...)
[smazaný] Jo,ta stránka ujde. Kdo by nakreslil obří a honosný hrad vzná?ející se ve vzduchu? Jestli si na to někdo troufne ,ulehčí mi tím dost práce.
AlieN Kitty funguje tam len zatial odkaz na Drakou a index nič viac. Je to len skú?obne lebo je to ako som vravel v novom komprimovanom súbore mht 🙂 Zbytok doma dorábam.
AlieN No dooobre ale nebude to tak rýchlo otvára? ako teraz no neva tak to dam do starého dobrého html ktoré ide ka?dému 🙂
[smazaný] Já si to představuju tak ?e bude neviditelný prot?e Andělé atd. nemaj zapotřebý aby je někdo viděl .... ?ijou ve svím vlastním světě .... já si to představuju takhle
[smazaný] No tady jsou tři světy a jsou propojené. Lidé tam normálně chodí. Je to místo kam v?ichni utekli před zlem a musí spolupracovat aby zlo opět nezavládlo.
AlieN Zelista sa pokusi vytvori? podmorske mesto. Moja práca bude vzdu?né ale kto si vezme na starosti podzemné a zemske???