Sachmet Heh, teď mě došlo, že ani nevím, jak bude probíhat tvorba draka (hráče) - bude se moct vybírat délka rohů, ostnů, typy rohů, délka hřívy, barva očí, pruhy na kůži (nebo fleky), tetování, piercing, délka drápů, zubů atd. ?
Nathela Sachmet: Pokud se nemýlím, tak AlieN říkal na fóru, že by tam takové možnosti měli být. To tetování a rohy říkal, možná i ten piercing (to už si nejsem jistá) ALe určitá možnost tam bude TĚŠME SE
Taiku Kitty: Pravda... tak jenom tu velikost samice větší!!! A s těmi možnostmi... to bude zajímavé. Líbilo by se mi, kdyby šel daný drak pak nějak uložit a třeba by mohla být soutěž o nejhezčího draka
Nathela Jake: To by byla sranda nakérkovaný drak, probodaný od hlavy až k ocasu piercingem wow.. to by bylo možností!
AlieN Tak pozor pirsing nebude, Tetovania budú a chcel by som niečo také že si to tetovanie každý bude môcť načmárať na draka každý sam ale či je to možne záleži od Pawa. Rozsdieli medzi samocom a samicou budú velikosť a farebnosť.
Taiku AlieN: Dobrá, ale na tu barevnost si dej pozor. Jak říkala Kitty, aby si jedinci nevybírali právě to určité pohlaví jen kvůli tomu, že se jim líbí víc...
Sachmet AlieN: S tím tetováním by to nemusel být takový problém. Ve většině hrách jsou textury ve formátu DDS, tak že si stačí stáhnout plug-in na otevírání DDS formátů do Photoshopu a potom nakreslit tetování na texturu draka.
AlieN No ta asik slkamem mi budeme mať na textúry vlastný program takže to nepojde. A dalej ka bude vytvorená nová textúra hra si to musí automaticky stiahnuť lebo by to potom iný nevideli takže preto by to bolo robene cez vprogramovaný tetovací program
Ruchiel Hoj.Můžu se zeptat,jestli můžu přiložit packu k dílu?teda pokud už neni všechna práce roztříděná,ale podle infa koukám,že ne
Illumielle Čmárám, čmárám... a pomalu dodělávám moji první obojživelnou potvoru, ktero budete moct s chutí zabít
AlieN Ruchiel : Môžeš pomôcť ale rád by som vedel aké su tvoje dovednosti . či kreslenie, 3D grafika, textúry, texty???
Ruchiel AlieN: texty ani náhodou .To už spíš kreslení a sem tam ta lehká grafika....ale né 3D prostě obyč,jestli víš,jak to myslím