Sygnia Mno mi na tom pořadí teda moc nezáleží, ale napadlo mě to když jsem si prohlížela 3D rozkresy, bo ten od Neinky se mi šíleně líbí (ty křídla jsou úžasné, nemůžu si pomoct)!!! Ale první stejně otexturuj kovového! Model je nádherný, tak ať je barevně ještě hezčí!
[smazaný] Mno tak, čopak? Děje se něco nového ohledně fry? nebo aspoň stránek? nějaký ikonky, texty,... Cokoli???
Dragarta Heh to stojí kvůli papírům jo Mno též bych měla pohnout ovšem jaxi konec roku..jiné obrázky ehm
Sygnia U nás když nejsou papíry tak nejsou obrázky Je pravda že kreslím do sešitů, ale tam asi 3D neudělám
Dragarta Muhehe při každé návštěvě Tesca kupuju deset čtvrtek😃D a jezdím tam skoro co týden takže nouzi nemám XD
Chir co na to říkate? http://www.deviantart.com/deviation/34517850/ Jen jak píšu nevím jestli vypadá spíš jako ostnatý nebo bronzový
AlieN Lidi strpenie mam teray problemz vybabovačky ohledne svadby ktoru mam 1.7. takze nemám moc času ale ak to skonči yas sa do toho pustim. Neverili by ste kolko se s tym vybavovaciek a roboty račej sa nikdy neberte
AlieN Ludkovia potrebujem pomôcť zo skillama. Niečo na ten spôsob ako som urobil ja i z návrhmi na obrázok ikonky. Tak prímam všetky návrhy od pondelka do piatku . Pošlete ich sem alebo mne na vzkazy. Dikes. Znovu sa rozbieha tvorba tak deme na to