Dragarta mmm vypadá fakt hbitě😃 Akorát se mi zdá že má nepřirozeně tlustý krk v místě kde se napojuje na trup - narozdíl od toho je ten trup až moc štíhlounkej
AlieN Jak vravím model je presne podla rozkresu čo ste minačmárali to som vimodeloval muheheheheheeee
Dragarta Ale mě se nezdá že by to tak Kitty měla No tak pokud se to nezdá i někomu jinému než mě řekněte..pak by se to upravit dalo ne?
AlieN Pozri ten obrázok (rozkres) kovového draka a porovnaj uvidíš Ale ako nevravým že teraz to nezmeným lebo to je tak ja len hovorím že som to robil podla rozkresu
Dragarta Ajoo něco na tom bude..každopádně to na rozkrese vypadá jinak jelikož tady nemáš ty kovové pláty přes hrudník🙂) Ale tak at si rekne Kitty jak to chce ne?😃
AlieN Hotovka model už len blany ale zatial neviem ako ich urobyť takže zatial odkladám a idem na dalši model. alebo mám ho už aj otextúrovať??? Tak ako??
AlieN No otázka akého mám urobyť dalšieho draka po tomto??? Kitty: Jo otázka chceš mať na drakovi i šupiny alebo hladkého ako kov alebo ako efekt z ukovaného kovu???
AlieN Kov je lesklí hladky bez krivin a kovaný kov je trošinka hrbolatý od nárazov z kladiva a tak dalej No jo skúsim niečo vymislieť ešte s tými prednými labami