TakŽe konec teď sem uplne nasranej. Kitty týmto ťa žiadam o sprivatnenie fora pre tieto osoby: AlieN, Kitty, Dragarta, Sachmet, Trallalea, Naros, Neinka, Xtrini, Briny, Adomes, Motig, Drakki, Dark, Chirchi, Scaliu. Zelista u mne apsolutne skončila nechci ji tady videt.
Dalej rozdelenie drakou bude nasledovné:
Země:Lesní,kyselinový,zelený,pra,kamenný,bažinný
Vzduch:Jednorohý,stříbrný,měsíční,ostnatý,bleskový,čierny
Oheň:Kovový,červený,plamenný,bronzový,měděný,zlatý
Voda:Vodní,modrý,bílý,křišťálový,činsky, ladový
Necro:nemrtvý,duch,démonický,adamantinový (Adamantinum je temný kov)
A ešte raz uvidím niake tekéto hádky a zbytočnosti na fore bezmilosti budem mazať a vyhadzovať z týmu nezabudnite TÝM znamena spolupráca nie hadky, bitki, nezhody a rozdelovanie sa na tábor. Pokila neviete rozumne držať spolu nikdy nič nedosiahneťe a zničiťe to na čom sa snažime. Robýme to preto Že nas to byvá nie pre peniaze tak sa mi tu už nehádajte kto čo uroby. Dragartu do toho nezatahujte ako mnohý povedali proste je spolahlivá a robý rýchlo a kvalitne tak sa nedivte že dostala i taký velký priestor.
Kitty: Dik za podporu a za fakt skvélu pomoc. Som ti nesmierne vdači a nechcem stratiť tak skvelú spolupraqcovníčku
. Potrebujem ta v Týme si perfektná organizátorka a máš vodcovsky talent ktorý mi sem tam chýba a máš možnosť tu byŤ krď ja ne cez Week keď vidim že sa tu deju veci bez môjho vedomi a to ma štve. Prosim prerob typi drakov tak ako sem napsal.
Dúfam Že s týmto rozhodnutím budeťe všeci súhlasiť ale takto je to najlogickejšie. A už žiadne hádky dá sa i slušne dohodnuť. Už sem ustúpil od dvoch drakou ale nebojte budem sa snažiť odpovedať každemu pokial ale mi tu neurobýťe takto neprehladný borde.
Scalie: Nebo všetky tvoje portréty budu použite a Vlkodrak bude i keď nie pre hráčou ale ako NPC. TakŽe ikonka se hodi.