[smazaný] To hlasování o tři nejoblíbenější: já bych zvolila černého, bleskového, démonického,... huh, je jich víc Ještě i ohnivého nebo měsíčního.
Neinka no pro oziveni bych ho brala ten pwekelny se mi opravdu zda takovy tuctovy...takze jsem pro "borga" 🙂
Neinka NO k tomu memu zelenemu drackovi..ohledne textu..Kdyby se Kitt nekdy chtelo tak tam klidne muze promaznout par slov zeleny nebo zeleni draci.... a k celkovemu textu...Scal jestli chces tak fakt napis jiny text..treba bude lepsi a daji ho tam misto meho...ale ja osobne nechci psat texty na jine draky a jinym kazit radost ze tam maji neco sveho kvuli toho by mohlo vzniknout zase dost zbytecnych hadek a do toho se mi nechce... jinak 3D navrh mam jen mi chybi drak ze zhora.. Kitty nechces udela docasne forum na to hlasovani protoze tady se mi to zda hodne neprehledne..az by hlasovali "vsichni" tak by se zrusilo.. jeste jsem chtela dodat neco prpc je zeleny drak vzdusny..ja ten text psala podle toho co ta mnapsal Alien ..docela to sedlo vzdusny drak se specializaci na zemske kouzla....takze to beru takhle zleni draci uz jak napovida barva patri zemi ale dusi jsou v oblacich🙂
AlieN Jo a berem len výsledky hlasovania na našom foru nie na tomto. Tak se to lepšie počita. Rozhodnutie padne nabudúci týždeň!!!
Dragarta Ale jen hlasujte i tady...když to bude mít Alík problémy spočítat já to klidně ráda udělám za něj:-p Poslušně hlásím o weeku skenuju Ohnivého a Ostnatého
Sachmet Obhajoba pekelníka: Pekelný není podobný démonickému. Pekelník bude červeno černý drak s ohnivou hřívou a bradkou. Pekelník = peklo (obrácená strana ohnivce) Pekelník má jen ohnivou hřívu, toť vše. Démonický drak = tma, podsvětí
Trin Muheh, tak OK, mě totiž přijde že démoni a peklo jsou si dost podobní, démoni pocházejí z pekla(jako ve filmu Constantine), ale OK, přidám se k většině
Sachmet Děkuji, děkuji všem, kteří jste se rozhodly pro Pekelného. Prosím neberte to, jako přemlouvání, či nabádání. Ještě jednou upřímě děkuji.
Dragarta Uhh tak to teda se mnou vypadá bledě...ale toho vysvětlení bylo opravdu potřeba. Každý by byl originál..něco do sebe má Peklený ale i Robotický...mno škoda že nemůžou být oba dva No ale zase když to tak vezmu...to i ten Démonický může mít bradku a kdesi cosi..furt mi to přijde ne moc rozdílné...
Chir ja bych brala Robotickyho-ale jen ztoho duvodu že pekelny jje podobny ohnivimu a demonickymu.Ale robo-drak tu este nebyl.Tak ja myslim že robo by byl originalnější