[smazaný] Tak díky za přístup...A jestli je volnej nějakej text,tak mi ho hodně...Už mi je úplně fuk,kterej budu dělat,protože kdybych si ho vybrala sama,zase bych ho ztratila...
Scalie Jo a mimochodem pavok se neřadí mezi hmyz, ale mezi pavoukovité a i když ty na DO vypadaj jak klíšťata, tak je to blbě, protože klíšťata maj taky osm nožiček... Shánim nějakou prácičku....
AlieN Neboj ja to už mam opravené len to neni na stránke ešte Ceš robotu ok dam ti robotu potrebujem skice a navrhy domčekou muhehe
Dragarta Už jsi v topicu...pokud nemá nikdo nic proti.... Jak jsem říkala hlavně bacha ať se moc neopakují rohy a podobné věci
Dragarta NJ budu dělat hlavně ty u kterých je ikon málo...tedy ještě Moona Pekelného a pod. Ale ty udělám až vybarvíš tydle dvě
Neinka jo ja vim ale kdyz uz to tam bude to bojovani s jinymi draky tak by se tam mela udelat vetsi propast mezi dobrem a zlem ne? proc by hodny dracek pobijel ostatni????
Dragarta Tak AlieNe jak jsi chtěl..mám dvě nové černobílé ikony...ne že bych Ti chtěla přidělávat práci ale sám sis o to řek tak to tak i beru...(a doufám že vy taky). Takže Ledový a Bleskový bude v zřejmě zítra v tvorbě. Neinko..chci se zeptat jestli můžu použít na Měsíčního draka jeden Tvůj nápad a to půlměsíc na konec ocasu????