Neinka tak me napadla jedna vec...nekreri draci se hodi i do jineho zivlu nez kde jsou zarazeni..mohlo by se udelat ze by hrac ktery by si vybral draka ktery ma vice zivlu mohl by jsi jeden vybrt... pr...treba ostnaty je vzduch i kdyz by se na nej prakticky hodilo cokoli....,cerny drak by klidne mohl byt i necro..,zeleny vzduch a zem nebo cinan..ma vodu ale mohl by byt i vzduch..takze bych si u nej mohla vybrat bud element vzduchu nebo vody.. hmmm?
[smazaný] Tak jsem si tak četla...Nepotřebujete ještě s něčím pomoct?Nenašla by se tu i nějaká prácička pro mě?
[smazaný] No,tak nevím jací draci jsou volní,take jen oznámím,e mám jednu potvoru 3D 100%,dalsí z 66%, a dalsí z 33%+asi dalsích 12 ikonek.No,a budou se delat texty i k potvorám?Jestli jo,tak chci napsat aspon 3 texty!Skoda,ze uz nezbili asi draci...
Neinka ja jsem si taky tak cetla a chtela bych se jen zeptat budee tam vic dracich krizencu? myslim teda jeste nejake krom vlkodraka?
Sygnia Průběžné hlášení: z 3D zlatý drak je hotovo asi 25%. Hlavu má se zobákovitým zakončením asi tak jako já, dva úzké rohy, pod nimi hafo ozdob (dlouhá blána, 3 výrustky..). Na hřbet jsem mu nasadila velmi úzké bodce a mezi ně blánu. Souhlasíte???
Neinka no to taky doufam no o vikendu snad dodelam text na medeneho jestli me chytne muza 🙂 a potom teda hura na cinana 😃
Dragarta No vidaaa taky jsem se na něj dívala Máš ho mít (teda ne že bych tu o tom nějak tentononc ale věřím že nikdo přece nebude mít nic proti)
Neinka v topicu jsem nevidela cinskeho draka...jako navrh 3D...jestli je teda volny..tak se o nej hlasim 🙂muhehe
Dragarta No náhodou mě se zdá že se poslední dobou objevují draci ve hrách poměrně často....Zkuste si někdo stáhnou to video na které jsem dala odkaz do fora Draci v pc hrách....tak nějak jsem si představovala intro na Dragon online...
Neinka jo to ja taky ale spis bych tam dala ze se dracek pere s nejakym jinym stvorenim nez zase s drakem..to delaji lidi ze se perou mezi sebou
Neinka doufam ze v te hre to bude hlavne o souboji proti jinym tvorum nez jen drakum to by se mi potom moc nelibilo🙁
Dragarta Heh kdo říká že zapomněla...třeba jsem to jen úmyslně vypustila z hlavy Mno tak to abych spíš nejdřív udělala todle vid?? Heh...nebo nejdřív rozkresy???Ikony???Uffff
AlieN No nakresli mi Mesto elementu vzduchu niečo na ten štýl mesto v oblakoch na vznášajúcich sa skalách z bielimy vežamy a domkamy a tak dalej Hlavne nech je to mesto plné vežičiek a treba ho z viacerých pohladou. Čo ty na to je to pre teba velká vyzva a jo zapomnela si mi nakresliť toho draka z tou čarodejkou čo sem davno chcel
Dragarta Heh teda pokud bude třeba něco jinýho než potvory a draci..tak to se hlásím škola mě nutí kreslit skoro cokoliv tak by to zas nebyl až tak velkej problém....heh možná
AlieN Netreba su to jenom skice podla kterého budem delat modeli ale pak ak chceš môžeš kresliť farebné textúri to by som ti potom vysvetlil ako. Jo a jasne Že budu spoločensta ako spoloČenstva hráčou (drako) nazvané smečky, pak spoločenstvá a guildy potvor, lidi atď. Proste budu tam zle společenstva ako spoleČenstvo zlodeju, vrahu alebo dobré ako sekta mágu a tak dalej proste od výmyslu sveta