Yey: jo, o tomhle se už s bratrem tahám cca 2 hodiny xD Protože ono to jde kdykoli upravit v nějakém poznámkovém bloku, ale... On říká, že nebude dělat novou verzi jen "pro blbce" xD Že prý mu stačí, když s tím umím já... No a já zase podotákám, že když už to dává ke stažení, mohl by to "vylepšit" (jako třeba scrollbar, pamatovatelné barvy, změnu paramtrů v jednoduchých tlačítkách a ne "řádcích" a podobně...). No, vypadá to, že jsem ho přesvědčila, ale i tak to bude nějakou tu dobu trvat 🙂.
Zatím, pokud chceš změnit parametry beze změny vzoru, doporučuju kliknout na uložený vzor pravým tlačítkem a otevřít jej v programu Poznámkový blok či cokoli podobného. Objeví se ti kódování souboru. Nahoře budeš mít základní parametry a pod tím vypsání každého uzlu. Tam si cokoli potřebné přepíšeš, dáš ctrlS (jako uložit) a otevřeš uložený vzor znovu. Už by měl být opravený 😉.
S tím problémem jak píšeš, zkus ještě zmenšit mezeru mezi uzly, jde to i do mínusu. Osobně doufám, že tak do týdne donutím bratra alespoň na ten scrollbar 🙂.