Eleweth Omlouvám se, že skáču do diskuze zase něčím naprosto odlišným a nepodstatným (celá já ), ale chtěla jsem se zeptat, jestli byste mě mohli připsat do seznamu, "co kdo vyrábí na zakázku" s tričkama a s klíčenkama: Sice ukazuju trochu starší práce, ale snad to nevadí - nabídka je stále aktuální Předem moc děkuji!
Salamandra Eleweth: mooc krásné no myslim že se najdřív naučim základy drhání a pak zkusím ten program od Azureho, zatim sem mimo o čem je řeč
Lelix Jo, jsem magor xD No, snad vám nepřipadne, že tu jen spamuju, a někomu se to bude i hodit... Kámoška měla tenhle vzor na obojku pro psa :3 Tak jsem to odkoukala a vytvořila pro vás návod, snad si na něj někdo troufne 😃. A další barevné kombinace...
Dalai Má tu někdo zkušenosti s fler.cz? o ručních pracech... chtěla bych se tam pokusit o nějaký věci, přečetla sem si, co tam napsali, ale zkušenost je něco trochu jiného...no je to něco jako aukro, ale jde o ruční práci.
Lelix Askely: Ale tak něco člověk dělat musí... a když mě to baví Jen přemýšlím, že na ten obojek pro psa by to fakt nebylo špatný... a pak by se to pro tvrdost přišilo ke kůži... hmmm :3 Možná nějký udělám, teď by to jen chtělo toho psa xD
Arredie Lelix: Tojo 😃 Jen prachy nejsou 😃 Ale dneska jsem byla koupit 19 bavlnek a uvidíme, co z toho vyleze :3
Lelix Askely: No já jsem zatím student takže jsem ráda, že se o finanční stránku nemusím zajímat a můžu si "řádit", jak se mi zachce xD Tak to držím palce, musíš se pak pochlubit 😉
Arredie Lelix: No to já taky, ale i tak nemůžu utrácet, jak se mi zachce 😃 Nicméně... Je to fórko založené?
Dalai KapitánkaNemo: a mohla bych se tě zeptat na pár věcí? ale asi přez vzkazy. nechci to tu zablešit ^^
Lelix Askely: Jestli myslíš forko na náramky přátelství, odeslala jsem žádost, teď už musím jen čekat (a modlit se xD), jestli mi ho schválí... No snad jo, protože tady fakt nechci spamovat 🙂
Azure Tak já se teda taky přidám k tomu kolektivnímu spamování... Ségra furt něco chce, a tamto taky, a tadyhleto taky, takže vychází další verze Bavlnkovače (snad už poslední). http://vitek.sikora.cz/?page=download spousta drobných změn a úprav, ale hlavně se opravila chyba, kvůli které nejde přidat další bavlnky. Dále kontrola proti přesahu okna (aby se nestalo že konec bavlnky nepůjde vidět), "něco jako scrolling" (hýbe to s oknem a tlačítkama, snad to pomůže) a pár oprav
Arredie Ještě bych k bavnkovači dodala jeden nedostatek - není tam tzv. středový uzel (značí se křížkem přes kolečko)
Lelix Askely: jenže středový uzel znamená, že se střetávají svě bavlnky stejné barvy, takže se může použít kterýkoli z uvedených čtyř uzlů. Středový uzel sám o sobě jako takový neexistuje, jen tak značí uzel, který si můžeš zvolit podle sebe 😉. Já například vždy dělám levý uzel (diagonála zleva shora doprava dolů v kolečku), protože se mi jakožto pravačce dělá nejlépe 🙂. Nicméně by možná vážně bylo lepší to značit křížkem, aby si onen uzel udělal každý, jak chce... ale přijde mi to zbytečné 😉.