Elóren: Strašně filozofické? Tohle je ještě dobré. Teď se to zkomplikuje ještě tím, že existují dva světy. Ten jeden a ten helgrindský. Ale v severské mytologii bylo známo 9 světů. Těch devět světů je na sebe paralelně napojených. Co se stane v jednom, se odrazí v druhém, ale možná už přeháním, toho by bylo moc. Nechám si tam tedy jen ty dva světy.
Mám jasno v tom, že hlavní hrdina bude Vlkodlak. Začátek se však bude motat kolem Elizabeth, viz. příspěvky níže.
Takže mi zbývá vyřešit celá kompozice děje a sepsat to tak, aby to vyhovovalo gharmě a aby děj byl v souladu s časovými údaji, aby se v textu vyskytla minimálně jedna čandra - měsíc (konkrétně v příběhu bude vystupovat luna v úplňku), zapasovat tam bílou vlčici, která se zjeví Charlesovi - hlavnímu hrdinovi, vysvětlit úkol havranů, magie,...
Arendel: Ty to také určitě dokážeš, uvidíš. Pomalinku si pěstuj ten svůj, věnuj se mu, vymýšlej si, filozofuj a uvidíš, že časem dospěješ k tak rozsáhlému světu, že se nakonec budeme divit my - já a tady Elóren, že