Tak chtěla bych se na vás obrátit s dotazem.
Opět budu kreslit na zeď nějaké obrázky , ale nevím jaké barvy použít. Poprvé jsem použila takové ty barvy, co seženete v obchodech míchající barvu takové ty "barvy, laky" myslím akrylové nebo akrylátové asi v (půl?)kilové plechovce. Ale myslím, že obsahovaly i latex, nebo něco podobného. Osvědčily se mi, ale celou tu plechovku jsem nevyužila, skoro půlka mi zůstala a jedna plechovka stála kolem 150,-- (podle tónu barvy) a teď by se jednalo o daleko menší plochu. Navíc by to byla placená neosobní práce.
Takže můj dotaz je vlastně prostý, které barvy byste mi doporučili. Malovalo by se to na pokojovou zeď a nejspíše i na kůlnu(ale ještě nevím, jestli je nebo není ze dřeva). Ty umělecké barvy sice píšou, že jsou zředitelné s vodou, ale nějak se bojím toho množství. + Jestli bych měla/neměla koupit fixační sprej (u těch akrylových/átových jsem je nepotřebovala
Posledně jsem se vlezla i s štětci a fixačním sprejem tak asi do 1500,-- korun (míchala jsem barvy 🙂) a pro představu ty barvy byly v takovéto plechovce