Dragarta No pro mě jsou ty nej nej pastelky akvarelové Koh-i-noor a čím víc barev tím líp:-))Ale ta cena už nejni nejlepší no...za kvalitu se holt platí
Dragonia Chci se zeptat jestli tu někdo nezná nějakou kvalitní značku pastelek a podobných věcí za dobré ceny, já zatím fandím Faber-Castell ale ty ceny..mno...docela mi větrají peněženku =)
Dra Já taky jeden čas kreslila hodně koně - a pak jsem z toho vždy udělala jednorožce, aby to bylo fantastičtější. Kůň je jedno z mála zvířat (draky tady nepočítám), které dokážu nakreslit takřka vždy. Hehe, a koňodraka taky jedhoho mám. Vlastně dva, ale ten druhý, to je jen hlava. A uvažuji, že až budu mít na kreslení čas, zase nějakého zkusím. Strašně mě baví si takhle hrát...což je vidět, co?
Dragarta No já právě jednu dobu strašně moc kreslila koně(je myslím málo jedinců kteří když kreslí tak by koně vynechali) pak jsem na dlouho přestala...strašně dlouho...a pak jsem si řekla že to jen tak ze srandy zkusím..no a co z toho asi mohlo vylézt jiného než koňodrak NJ draci mě poznamenali tedy bravurně
Dra Mě koně i jednorožci celkem jdou, jen mám většinou trochu problém s nohama - hlavně zadníma. To pak potřebuji nějakou předlohu. Ale hlavu zvládám celkem dobře i zpaměti (sice teda někdy není dokonalá, ale je poznat, že patří koňovi).
Dragarta Heh pokud se všecko podaří jak má a konečně mi "někdo" vypomůže se stránkami a budu mít vlastní webovky...ukážu vám i takovej můj "hokus pokus" o koně
Rubína p.s.:koukněte se na www.grafika.cz jsou tam tutorialy pro ps atd. v začátcích vám to může hodně pomoct🙂
[smazaný] uuuh...koně... mno... to já bych nedala😃 ted ze sebe snažim wypotit obrázek Idril... koně mi ani torchu nejdou, natož jednorozči... kdybych apson ěmla fotku...sem líná jí hledat... tak to kreslim podel obrázku kolouška, co mi tu leží... a ten... Hipokampus...krásnej🙂))
Rubína Nic proti tobě ale spíš bych si bejt tebou pořídila 6 nebo 7 ty jsou dobrý dost a můžeš se na nich naučit základy já mám českou 6 a bohatě si s tim vystačím(až na filtry) a jestli jsi Photoshop nikdy "neměla v ruce" tak se ti s nejnovějším a nejlepším bude dělat akorát hůř protože obsahuje spousty funkcí které tobě budou na nic
Olven Jeej. zajimavej hybrid... opravdu se to jmenuje hipokampus? Ten nazev jsem snad jeste neslysela. Gretienem: Hodne stesti s perspektivou.
Gretienem blogs.sun.com/roller/resources/korn/Fountain-horses.jpg ted maluju toto...ta socha je naprosto krasna...jen tak sem hledala obrazky koni a narazila sem na tohl...supr ne?
Dragarta Nebo vymalovávej postupně z levého horního rohu do pravého spodního. Některé laky ti ztlumí barvy...nebo potom fixativ...