[smazaný] Jeliko? mě vybarvování nebaví...Zále?í hlavně na tom jaký máte pastelky...Ty ?aky co mám já jsou na hoo!
[smazaný] Mno...to já barvím převá?ně v kompu. Pastelky jsem měl naposledy v ruce...to u? je dávno BTW pou?ívá tady někdo z vás na malování v PC tablet? Jaké s tím máte zku?enosti?
[smazaný] Tak to zkus přestříkat lakem na vlasy a nech ho zaschnout. Pak se to nerozmazává a je to lep?í. Jo akorát já to jednou omilem nechala schnout na ?nůře(jako pově?ený) a přes celej obrázek byly neuvěřitelný ?mouhy!!!!
Dragarta Angie: Mail mám ve svým profilu je lucik.dracice@centrum.cz ale posílej mi jen pár a pokud možno kvalitu
Dragarta No já mám českou jedenáctku tak s tím Ti asi nepomůžu...a nezkoušela sis to najít někde volně stažitelný na netu???
Gretienem to ja nejraci tuzka a propiska... je to prakticky🙂 ale ty tesi techniky tak mi pripada uzasny olej..teda teprve se ucim ale uz sem pochopila hodne veci a taky olejem se da udelat takovy obrazek s viditelnyma tahama stetce ale i uplne jemny a hladky a nerozpiji se.. jinak vodovky taky docela ale ze bych je nejak milovala to ne a temperky nesnasim
[smazaný] mno...já...nejradši křídy... ale nejwíc kreslim s akwarelowejma pastelkama (nenáwidim akwarel!) samozřejmě taky s wodou:o) jasně, tužka je good, použíwám tu nejmenší, jenže sem takowý čuně, že si wždycky od tý tužy umažu celej papír, ruce a někdy to skončí i na obličeji a tablet nebo myš? hmmm...neumim, nemám neowládám já wšechno ručně a když chci kreslit rychlowku, tak jednoznačně wítězí tempery
Sachmet Nejoblíbenější technika? Hmm (přemýšlí). Nevím jaká je moje nejoblíbenější, ale nejčastější je: tužka (6B,7B,8B) Akvarelové pastelky + voda (mokrým štětcem se dají rozmáznout) tuš + akvarelové pastelky tablet, nebo myš (to je jedno)
[smazaný] potlesk pro nowý webowky mno...mě koně zas tak neberou...ráda se na nich projedu, ale že by pro mě zrowna něco znamenali... btw jaká je waše nejoblíbenější technika?
Dragarta No Kitty já tohle dělám v Corelu Photo paint....photoshop se mi do pařátů jaksi ještě nedostal....
Tralalea Já kreslím Polycolorkama a dokonale mi vyhovují. Nejsou sice nejlevněší, ale ani nejdrěžší a mají krásné barvy...