Ještě zpátky k tomu bristol papíru - taky na něj nedám dopustit, na barvičky je naprosto úžasný (dělám na něj všechno, co dělám); na akvarelky acokoliv jiného rozmyvatelného také ; propiska na tom drží docela blbě, vynechává, je na ni moc lesklý, takže na linearty jedině fixou, jinak vás to bude stát nervy (a musíte chvilku počkat, než po tom přejedete rukou, aby se vám to nerozmazalo, pomaleji saje). A pokud jde o ty bílé plošky v pastelek, ne vždycky jsou vidět, mě se na něj dělá dobře i pastelkama. Závisí to na tom, jestli tlačíte a jestli si s tím dost dlouho hrajete. Tady se mi je třeba povedlo úplně eliminovat (na mracích), takže to jde - a to jsem ani moc netlačila, akorát pořádně vrstvila (pastelkama Triocolor nebo Color' Peps, nevím teď, které to byly).
Add monitor - pořídila jsem si nový pc s novým monitorem a pak se podívala do svojí galerie na DA. Byl to největší šok za poslední tři měsíce, jestli moje patlaninky takhle vidí všichni celou dobu, tak jim to teda vůbec nezávidím.