Sam: Tak co se levnějších variant týče, není špatný ten vodovkový papír Bobo (btw aqarellové papíry nejsou na markery VŮBEC špatné - pokud nemají až moc výraznou strukturu, ale které nedoporučuju jsou papíry přímo na markery - sice ti jakoby ušetří náplň, ale většinou bývají tenoučké a barvy na tom vypadají celkem.. divně - mám zkušenosti jak s tím přímo COPICovým, tak s Cansonem a ani jeden mě teda nenadchl) - Bobo má výraznější strukturu, ale ne tak moc a markery na tom vypadají moc pěkně. Balík těchto papírů se pohybuje okolo 20-30 korun.
Pak se mi velice osvědčil aqarellový papír Canson Student. Stojí kolem 60-ti korun a má úžasnou texturu. Jde na něm jak fixama, tak vodovkama a když to nakombinujete s pastelkami, je to opravdu luxus 🙂.
Pak jsem měla ještě jeden A3 aquarellový papír, který byl taky skvělý na markery a i na vodovky - úplně nádherně vytvářel efekt se solí a alkoholem (ale hrozně moc sál, což byla trochu nevýhoda :/), ale ten snad ani neměl značku XD. Obal můžu vyfotit zítra 🙂
No a rozhodně jsou na markery skvělé papíry pro airbrush. Ten úplně nejlepší je ten jediný druh Bristolu, který se u nás dá koupit a ten je opravdu luxusní. Akorát už je trochu dražší. Jde na něj i hezky pastelkami, ale doporučuji podklad (ať už markerový a nebo vodovkový), jinak jenom pastelkami tam jakoby "prosvítají" bílé plošinky. Co na něm však moc nejde jsou do vodovek efekty solí/alkoholu, což je celkem škoda, ale zase to mohu sama za sebe doporučit jako nejlepší papír, který se dá tady sehnat.
Pak mám zkušenosti i s vícero papírama, ale z mého osobního pohledu nic moc. Mohu je sem hodit jako reference, ale jen když budeš chtít 
Jinak co se technik týče, nějak jsem si odvykla pracovat pouze s jednou technikou
mixuju co se dá xD