Azraelangelo Chápu, pak asi záleží na výběru obrázků také... nekoukala jsem jak by to vycházelo u ostatních, ale popravdě moje Magnolie v mrňavém formátu úplně ztrácí detail a je to takové... nudné. Ono obrázky malované s tím, že mají být na velký formát A3 a pak je smrsknout na formát kreditky... nejsem si jistá, jestli to může dobře fungovat. Proto jsem navrhovala vzít titulku, tu si v detailu můžou prohlédnout v kalendáři a přitom se na stěně "otočená" zrovna dlouho neohřeje. Já jsem se se svými obrázky do kalendáře taky nikdy nedostala, ale raději zařazení oželím než mít "umístění
útěchy", kde vložená snaha do detailů totálně zmizí.
Byla by škoda, kdyby neměl už další ročník být... ale to záleží hlavně na tom, aby toho někdo chytil a snažil se. Ono to možná nevypadá, ale organizace projektu je práce. Je potřeba obeslat autory, nalákat je... mno a nenechat to umírat jako to bylo letos.
A s tím ořezem jsem prostě přidala svůj názor - nevím s kým bych se dělila, navíc bych byla postavena před nutnost si vybrat, který motiv si nechat a který pustit. Já si sice můžu věci hezky ořezat, ale v některých rodinách není samozřejmostí ani mít velké nůžky 😃 A ten výsledek je přece jen pořád formou prezentace i infa a měl by trošku vypadat.