EDIT: PRODÁNO
Nerada přerušuji diskuzi ke Copicům, ale...
Ráda bych dala svému prvnímu grafickému tabletu druhou šanci, určitě někomu ještě dobře poslouží a věřím, že udělá radost (třeba k Vánocům). 😃
Prodám grafický tablet WACOM BAMBOO PEN (CTL-470K-EN), vhodný pro začátečníky. Balíček obsahuje funkční grafický tablet (s černou aktivní plochou), napájecí kabel (USB-A/Micro USB), kreslící pero s jedním použitým hrotem a dvěma náhradními (zcela nepoužité). Původně k němu bylo i instalační CD, které bohužel nemohu najít, ale ovladač je stále plně k dispozici přímo na stránkách wacom.com, tak předpokládám, že jeho absence nebude problém. Na tabletu jsou viditelné známky používání, má na sobě lehké oděrky, které ale neovlivňují jeho funkčnost. Důvod prodeje je pořízení modernějšího zařízení, s tabletem jsem byla jinak hodně spokojená, ale lákala mne představa tabletu s displayem a v digi tvorbě něco málo hodin nakresleno mám, tak jsem se nebála. Cena 500,-Kč (bez poštovného). Osobní předání možné v Mostě.
Kdyby měl někdo zájem a já tu dlouho nereagovala, napište klidně e-mail na g.videmanova@seznam.cz nebo na Facebook Gabreilla Videmanová.