Super! Jen jsem si teda na první rozhlédnutí všimla pár chybiček - teda, chod neovlivňují, ale pěkné to není:
"Lajkuje" pokračující výčtem asi smysl dává, ačkoli množené číslo by bylo lepší (pokud jde rozlišovat, jinak bych asi navrhovala "Líbí se" a výčet jako to bylo před updatem), ale ono to pokračuje i "| Lajkují" kde se opakují stejní tvoři znovu:
A v časové ose vpravo je to dokonce 3x:
A teď nevím jestli se mi to zdá nebo je to ok, ale přijde mi, že se u obrázků nalepených k textu nedělají náhledy, ale jsou také rovnou fullsize - dříve musel být obrázek obklopen volnými řádky, aby byl velký.
Edit: a koukám, že vlákna soukromé konverzace jsou na titulce namíchaná mezi fóry veřejnými... nemůžu se zatím rozhodnout, jestli se mi to tak líbí nebo ne 😃
Edit2: přijde mi, že nefuguje "kdo je online", ne všichni mají viditelné poslední přihlášení (to je ok), ale jednoznačně jsou zamíchané časy i u těch, co ho mají viditelné:
... a kdesi dole jsou pak teprve členové před 8 hodinami, například. Jop a nahoře v liště v tlačítku je zase to množné/jednotné číslo.