Odesláno... taktéž prioritně - když vidím v jakém stavu Česká pošta je. Paní na podatelně mi říkala že prioritně to zvládají dodat do 3 dnů i přesto že garantují do druhého dne, tak ať dané osobě udělám radost do vánoc
🎄VOV – Vánoční obrázková výměna
Jaj jsem zapomněla napsat, že odesláno.
Já mám obdrženo, nechala jsem to poslat na adresu rodičů (moc nám tady teď nefunguje pošta), ale mamka informovala, že prý mi něco dorazilo :3 Rozbalovat ale budu asi až 28. tak moje reakce bude trošku později
Něco na mě čeká na poště . Myslelajsem že jsem při přihlášení zadala jinou adresu. Tak mě to trochu zmátlo, ale snad by to mělo být ono. Už se nemůžu dočkat
Obdrženo a obal hned rozcupován Noooice :3
Tak obrázek po strašné anabázi na poště dorazil (pošťačka zadala překlep do systému a nebyli schopní zásilku dohledat. Po půl hodině hledání a zapojení do hledání poloviny personálu pošty ji naštěstí našli.) Obrázek se mi moc líbí (nevydržela jsem čekat na vánoce
) večer půjde do rámu a na stěnu.
Lidičky, je čas zveřejňovat vaše díla! Podělte se s námi o vaše Vánoční dárky ^^ -já své dílo přidám později-
- Upraveno
- Upraveno
Na FB už se nahromadila kopa obrázků, ale sem se to koukám nikomu moc přidávat nechce, tak to udělám za vás, ať se můžete pokochat i tady Moc pěkné obrázky se sešly!
@Slaya malovala pro Michaelu Janků
@Ivisek malovala pro Štětka DoHajzlu a jako bonus udělal i záložku.
@Haflink malovala pro Alena Alča Soldánová
@Sybila malovala pro Terka Terinn Vápeníková
Michaela Janků malovala pro Sybilu
Pokud si svůj obrázek chcete přidat sami se svým komentářem, tak jen do toho, tady to pak smažu
Přidávám seznam kdo komu kreslil:
Lokrath - Dragarta
Dragarta - Kuro
Terka - Slaya
Jixwine - Anežka
Kuro - Malcress
Kimo - Haflink
Slaya - Jixwine
Haflink - Alča
Ivyšek - Štětka
Štětka - Kimo
Anežka - Terka
Alča - Lokrath
Malcress - Ivyšek
@Malcress zajímalo, jaká je moje galerie obrázků z VOV, tak to dávám rovnou sem, aby se mohl podívat kdokoliv, koho to zajímá. Všechny mi vsí nad postelí, přímo naproti dveřím. Obrázek nahoře vpravo (hlavička od Nay) není z VOV, ale bylo to milé překvapení v průběhu roku, hned jsem vytiskla a zarámovala. Všechno je to jedna dračice kreslená různými autory na různá témata. :-) Jen tak pro zajímavost napíši rok vzniku téma i autora. Sama to mám uložené v jednom dokumentu, abych po těch letech věděla kdo na jaké téma kreslil. :-)
Začnu úplně na hoře vlevo rámečkem, kde jsou dva obrázky na výšku. 2009: s překvapeným výrazem (Teivos ); 2018: s něčím ze supernaturalu (Jixwine); 2016: se zasněným výrazem (Arredie); 2015: líhnoucí se z vajíčka (Yalnesha), tento obrázek byl bonus, skládací obrázek dráčete, který došel s tím na zdi mám uložený jinde. :-)
Prostřední řada zleva 2020: jak roztomile spí (Malcress); 2012: s kořistí (Paulinesa); 2011: jako dráče hrající si s československým vlčákem (Dragonis); 2010: jak má radost z pohybu (BlackVelvet).
Poslední řada z leva 2019: mládě jak si hraje s kousky svého vajíčka (AraWond); 2013: jakkoliv (Salamandra); 214: s tím, co má autor rád (Nessia)
Všem autorům patří velké díky, jsou to skvosty.
Místo by tam bylo ještě na jeden obrázek, ale musím vymyslet jiné uložení překážek pro psy. Pak asi půjdou na jinou zeď.
Tak se nám to opět pomalu blíží... bude i letos VOV?
Tož já taky