@Malcress zajímalo, jaká je moje galerie obrázků z VOV, tak to dávám rovnou sem, aby se mohl podívat kdokoliv, koho to zajímá. Všechny mi vsí nad postelí, přímo naproti dveřím. Obrázek nahoře vpravo (hlavička od Nay) není z VOV, ale bylo to milé překvapení v průběhu roku, hned jsem vytiskla a zarámovala. Všechno je to jedna dračice kreslená různými autory na různá témata. :-) Jen tak pro zajímavost napíši rok vzniku téma i autora. Sama to mám uložené v jednom dokumentu, abych po těch letech věděla kdo na jaké téma kreslil. :-)
Začnu úplně na hoře vlevo rámečkem, kde jsou dva obrázky na výšku. 2009: s překvapeným výrazem (Teivos ); 2018: s něčím ze supernaturalu (Jixwine); 2016: se zasněným výrazem (Arredie); 2015: líhnoucí se z vajíčka (Yalnesha), tento obrázek byl bonus, skládací obrázek dráčete, který došel s tím na zdi mám uložený jinde. :-)
Prostřední řada zleva 2020: jak roztomile spí (Malcress); 2012: s kořistí (Paulinesa); 2011: jako dráče hrající si s československým vlčákem (Dragonis); 2010: jak má radost z pohybu (BlackVelvet).
Poslední řada z leva 2019: mládě jak si hraje s kousky svého vajíčka (AraWond); 2013: jakkoliv (Salamandra); 214: s tím, co má autor rád (Nessia)
Všem autorům patří velké díky, jsou to skvosty.
Místo by tam bylo ještě na jeden obrázek, ale musím vymyslet jiné uložení překážek pro psy. Pak asi půjdou na jinou zeď.