Ivisek Olafsonn jůů, to je bomba. Byla jsem zvědavá na obrázek od tebe a ještě k tomu barevný. Moc se mi líbí tvůj styl. :-) Sleduji je v tvých povídkách. Krása, určitě potěšil. :-)
Olafsonn Ivisek Říkala, že jo. Díky za uznání! Tvůj obrázek je fantastycky detailně propracovaný a máš tam hezky znázorněnou rychlost tím, jak je tam porovnaný drak s tím hejnem ptáků.
Kuro VOVko je tradice, na kterou se nesmí zapomenout! 😃 Pokud bude zájem, VOVko bude i letos - a opět propojené s facebookovou stránkou Draci CZ/SK.
Ivisek Kuro Z mé strany určitě zájem je. Jak píšeš, je to tradice bez které si listopad a poté Vánoce neumím představit. :-D
Olafsonn Kuro Hlásím, že mám odesláno i obdrženo : ). Díky za dobře zorganizovanou výměnu a hezké svátky!
Ivisek Olafsonn Moc děkuji za obrázek, je nádherný. Fascinuje mě ta tlama, to je bomba. Jen co si nechám udělat rámeček poputuje mezi ostatní na stěnu. 🙂
Ivisek Moje část letošního VOV pro Kura na téma dobrodružná výprava. Tvorečka jež jsem si mezi ostatními mohla vybrat jsem si hned oblíbila. 🙂
Lokrath Tak jsem se taky konečně dokopala to sem nahrát 😃 Pěkný oříšek teda: Haflink v predátorské zbroji (Vetřelec vs. Predátor)