[smazaný] Lord Lister: To už sem tu psal (nehraješ DE) já se veřejně přiznám jsem Heroes maniak tak jestli se tu o nich hodláte bavit klidně, Stejně nejlepší pocit j když chodíte po mapě a máte jen 10 jednotek (10 Azurovích Draků) Naros: No lidi jsou celkem dobří, je jich hodně ale tam sou všechny rasy celkem sylný
[smazaný] DaveJame:Jo DE hraju, tam taky byli draci u barbarů, ale oni jim je vzali No sehnat v Homamu 10 azurovejch draků je celkem fuška. XTrinitka:Teď bylo ve SCORE asi šesti stránkovej zoom o 5 a i krátký video.
[smazaný] Xtrinitkax:Star wars Kotor jsem dohrál skoro před rokem a teď měsíc co jsem dohrál dvojku a toho draka jsem zabil ikdyž mi ho bylo líto ale zajmavá je ta perla.
[smazaný] Lord Lister NO to teda je ale když je máš stojí to za to Dave Lister Tak se jemnuješ Ne? Vidim tě tam con chvíli
[smazaný] No když ti ukradnou Eben Hawk tak tam je žena co když hraješ za mužskou postavu tak se k tobě přidá ale za ženu ne jedině v novější verzi.Snad. Já hraju taky za ženskou,celkově je to výhodnější.
Trin Já jsem odpozorovala, že holky mají sklon hrát za chlapy a kluci zas za ženský(teda až na pár vyjímek), nevím čím to je. PS: asi tím, že chlapi v KOTORovi nejsou většinou nijak hezcí, takový tlamy Zato ženský vypadaj jako missky.
[smazaný] XTrinitkaX : Kde je drak v SW KODOR??? Som to este hral iba asi 5min ale som ani zmienku a npriektomu v SW ?? tak to si pozriem