Trin No a to jsem neřekla na jakou obtížnost:Jedi master Jinak ale bych si strašně ráda zahrála WoW, při pohledu na ty screenshoty co sem dala draakki slintám na klávesnici
[smazaný] To já taky musí to bejt něco. Mimochodem na obtížnost Jedi master jsem to dohrál jen 2krát pak už mě to moc nebavilo.
Trin Mě to baví furt Vadí mi, že v KOTORech je tak blbý ovládání, stejný jako v Neverwinteru, prostě jen klikneš a pajdulák bojuje za tebe, v Jedi Academy se můžu pořádně neomezeně vyřádit.
[smazaný] Hmm to mě taky vadí jenže v KOTORech máš tolik možností že by se ti to nevešlo na klávesnici. A máš přídavek?
Albion no myslim ze v jinych hrach je to zakladni bojovani pro tebe dobre...pak stihas vnimat dej okolo a mas cas si vic promyslet jake schopnosti vyuzijes ale zase zalezi na hre...takovi heroes...no to sou boje fakt...proste docela nuda kdyz to tak reknu... ja radsi kdyz muzu delat neomezene veci...
Trin Sidhail:já bych ráda, ale zatím nemáme net(ona je to onlineovka ne?) a musím na net chodit do knihovny, kaváren, ke kámošům....prostě kde se dá Ale strašně ráda bych to hrála, až bude dobrej net, tak řeknu
Trin Jj, to se občas může prodražit, ale já když jsem viděla ty sreeny tak bych dala cokoliv abych si to mohla zahrát Tak já někdy do nějaký herny najuknu
Trin draakki:heores mě docela baví, ale jenom3, 4 je fakt docela pomrvená. Jinak se mi ještě v ohledu ovládání líbí TESIII:Morrowind, tam se taky můžu vyblbnout, je tam fakt obrovskej svět, jen škoda, že tam není multiplayer