DrakD: Trochu staré a probrané 😛
A DragonAge: Už nějakou dobu to mám doma a přijde mi to moc fajné.. a pokuď jde o zabíjení draků... Ve skutečnosti pak buď můžete jednomu dráčkovi sloužit a nebo jeden pro vás bude makat, takže je to i z druhá é strany ^^
Drakensang: opět mám a ty postavičky 😃 Ženský tam jsou děsivý XD
Divinity, jež zmiňoval Flaim... osobně se na to moc těším a mám to v očku, ale zatím jsem na trailery koukala jen v němčině a prý by to tak i mělo vyjít, ale dle těch stránek to díky bohům snad neni pravda...
Každopádně asi výraz napůl člověk napůl drak neni přesný... Spíš.... Zapomenutý drak 🙂
A jen taková vsuvka na závěr: Konečně jsem si zahrála Laira na trojkách a moooc moc se mi líbí lítat na dráčkovi 😃 Nějakej Drakan... už ani vzpomínka XD (to zase přeháním, ale pokrok je pokrok...)
A pokuď jde o to, na kterou hru s dráčkama já osobně nejvíce a nejvytouženěji čekám... Guild Wars II
http://www.guildwars2.com/en/
A ještě jedna věc... Aion má projít do dvou let revolucí 😃 Začíná to vypadat slibně...
Ad Motig a Modern Warfare 2:
Drahé a krátká doba hraní... Sice jsem spíš sledovala než hrála, ale na válečnou a na to, že to neni Battlefield dobrý XD