K_A_I jaka zas amerika? vzdyt GW je stary uz 5 mesicu ve svete a u nas 3 mesice to podle me neni uz skusebni provoz😉 ja zkusebni provoz beru Beta testy🙂 ktery probihaly tak pred pul rokem😃
Albion jj programatori wow v pulce projektu utekli ukradli par napadu pridali vlastni a zacali robit guildwars..proste zaklad a smysl hry je vytazeny z world of warcracft...co jsem slysela od lidi...mno nekdo rika ze to je dobry nekdo jednoznacne kravina...hold si vyber mezi domenou a novnkou..ikdyz me od wow neodradi nic...uz jen to ze celky svet ma uzasny pribeh...btw nema nahodou Drago ty knizky???? doufam ze je prinese na sraz pac ja se rozhoduju o tom ze po par stojleti zase neco prectu
Trin Heh, no jak jsem si všimla Drago zná příběh Warcraftu dobře (nebo mi to myslím říkal Motig). Každopádně mě taky momentálně pohltil svět Warcraftu a i kdyby se ke mě Guild wars dostal tak ho stejně asi nebudu hrát Možná až opadne moje WOW šílenství
[smazaný] Draci,vlci................. Právě mám nápis 99.99 procent staženo!!!!!!!!! Gothic 2 plus addon,jedna z nej her s Draky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jóóóóóóóóóóóóóóóó
K_A_I wow a gothic 2 shit🙂 to draakki: no tak to lidi asi pekne kecaj z wow se teda nic neukradlo😉 si jako myslis ze WOW je zaklad vsech MMORPG? a ze tim padam asi kazdej kdo umontuje dalsi MMORPGecko tak neco slohne z WoW asi houby😉 GW je prej rubarna jako Diabla.A je hlavne delany na PvP coz WoW rozhodne neni!
Dragarta Guild war můžete posoudit jen když ho hrajete...podle všech recenzí co jsem četla je to rpg originální a ne okopčený wow...
Albion mno me to rikal kamos co ma guilwars i wow original tak tady kai nemachruj^^ a z tech kravin co tu rikas jsem nic nerekla...jen rikam ze jsou stejny programatori a naky ten napad si vzali protoze jejich fantasie neni tak rozsahla..warcraft uz tu preci jen nakou hvylku je..a guildwars??pribeh to snad ani nema je to narychlo ukuchtene kvuli penezum
Albion To Trin: myslim ze te to jentak nenecha pac ja musela vyskouset milion povolani a prolizt kazdej kopecek a obejit kazdy strom abych mohla tvrdit ze se vyznam...dufam ze se rychle dostanes nahoru pac chci jeste stihnut ti ukazat par draku nez bude wipe..pry oficialne za mesic..nu coz to se da stihnout^hehe..onixia azuregos vaelastras the corrupt uz se tesiiii😛
Dragarta Hele draci...ať si hraje každý co chce a co ho baví...nikomu nic nevnucovat...žádnej vlastní názor...jen když chce ať si vyzkouší pro porovnání i něco jinýho...
[smazaný] taky si myslim,jedno z nejlepších rpg,co to kecam??? Nejlepší rpg hned po kotorech..............