Dragarta Tak a co si myslíte o hře Horizonts??? Online kde hrajete za draka?? Trochu starší to vím...ale chystám se na ni...
Dragarta Jo dá v obchodě....ale už mě to nějak přešlo...měsíční popaltek devět liber je teda síla Ještě jsem chtěla Everquest tam je taky dost draků ale stejný poplatkový problém. Takže ted jsem pro guild wars který je bez poplatků. Tady jsou screeny s draky: www.hrej.cz/guildwars/?p=gallery&l=80
[smazaný] lidi!!LIDI!!lidi!! už se maká na drakan 2-shadows of the past. Ale ještě fakt nevědí, kdy vujde, cela pech...
Dragarta Drakan 2?Perfect!!!A můžete mi někdo přiblížit ty free servery??? Existuje to i na Horizons??
Sachmet No o Horizontu nevím. Ale na WoW jsou určitě (i český). Funguje to tak, že si seženeš tu hru a místo přihlášení na oficiální server se přihlásíš na free servet (na to je program kterej se dá zdarma sehnat). Jinak, bude ten Drakan 2 na Pc platformě ?
Jantara DaveJame - Ano? A kolik je her kdy za draka hraješ jako za hlavního hrdinu? Jestli nějaké takové PC hry znáš, kromě Dračího oka, tak sem kdyžtak napiš názvy popř. odkazy. Dík
Albion guildwars je ve skusebnim provozu doufam ze to bude tez pekne ac je to od tvurcu wow ale co se tyce draku zadne spravy se mi kolem toho nedostalo
Therihar To Sachmet: Ja se tam nepodivam U Siemense zakazana stranka Co to je za hru? Nejsou to nahodou Chronicles of The Pern - Dragonriders of The Pern? Ja jen, ze tu mam doma, dokonce originalku. Ale muj prastary comp si s ni nevi rady, tak snad nekdy casem.
Albion Amerika=skusebni provoz nemuzou do sveta poslat nic bez toho ze by se to chytlo a hlavne to stoji sileny prachy pac se prve musi na to udelat reklama