[smazaný] No....tři královstí...odlišné způsoby...jiná historie...jiné problémy...přátelství...smrt...problémy...řešení...budoucnost je v hádankách...
Dragarta Ahojky tak konečně vám posílám všechny odkazy na Eragona od Paoliniho. Většina je sice známá,ale aby to bylo kompletní napíšu všechny: www.alagaesia.com www.groups.yahoo.com/group/eragon/ www.brisingr.com www.shurtugal.com www.dushurtugals.com www.eragons.com (spanish) www.argetlam.com Ještě jsem to všechno neprošla....ale když bude někde něco zajímavýho napište.Jo a nejstarší vyjde v USA přesně v říjnu...
[smazaný] Eh,ty posíláš(Set)tu parodii od Briny?Eragon je super,ale stejně je to až na druhém místě(1.jest Amber)...Doufám,že v nejstarším bude rozsáhlejší zápletka...
[smazaný] Máš pravdu, Amber je mnohem lepší. Už se těšim na druhej díl. Ty máš Eragona prečtenýho tak rychle? Kde na to čtení bereš čas?
Tralalea Mě se zdá ten překlad dost špatnej... Napsala bys třeba někdy "Od úst se jim pářilo."? A podobnejch věcí je tam víc...
[smazaný] Ona čte novou trilogii...Ještě nemám třetí díl,takže jsem ho nemohla půjčit...Tralalea:Jak se ti líbil havránek Hugy?