[smazaný] mno je prawda..že pokud film neporovnáš podle knihy tak je to poměrně v celku dobře natočenej film..ale bože ta angela tam,nevyjímaje že eragon vypadá jak šampón
Trin Nu knihu jsem četla, ale nijak zvláštní citový vztah k ní nemám, upřímně řečeno mi jde spíš o to, aby nedopadl moc špatně film, ve kterém(jako v jednom z mála) nepředstavují draci zlo a špatnost
Chaos Trin: Bohuzel zalezi na nazoru...pokud jsi to necetla, tak ti to bude pripadat dobry, ale pokud jsi to cetla, tak je tam tolik nesmyslu, ze to je v podstate zkazene
Chaos Kitty: Saphira v tom filmu neni spatna...az na ty kridla, ale i ty kridla se daji prekousnout, kdyz jsi necetla knizku...
K_A_I ani ne 🙂 kdekoly jinde drak ftw... me osobne se teda libej nejvic draci z Draciho Doupete 2 a pak asi z Kralovstvi ohne🙂
Harny KAI: no draci z kralovstva ohna niesu teda nic moc. Cely ten film je len jakasi bezducha slatanina natocena v studiu
Drago ja stejne porad nechapu co se vam na Reign of Fire tolik nelibilo... a ti draci tam aspon meli neco do sebe...
Harny Heh, mne sa ten film proste nepaci, som ho nebol schopny dopozerat... Ale zajtra ide legenda o Jirim a drakovi, tak to snad bude dobre pardon za OT
Sygnia Království ohně? Tam byli skvělí draci, ale blbý děj a úloha draků v tom filmu. Eragon se mi líbí víc, myslím teď film.
Adomes No tak sem úspěšně absolvovala shlédnutí Eragona...no ehm... řeknu t asi takhle... Připadlo mi to v jistém směru jako dost tuctový film...je tam všecko tak nějak splácané dohromady...sled událostí sice zůstal (aspoň věčina) ale postavy se oběvují na naprosto jiných místech než v knize... Prostě mam pocit že tak jak už to bývá se z obsáhlé knihy pokusili udělat film...což se jim ne zrovna vydařilo. Prostě z knihy vypíchli jen ty nejduležitější okamžiky splácli je dohromady a propojili aby to vypadalo jako souvislý příběh. Zas na druhou stranu Saphira nebyla až tak hrozná jak na některých obrázcích vypadala což mně mile překvapilo... Nevim no...kdybych to neviděla tak bych byla děsně zvědavá jake to je...ale jak sem to viděla tak nevim jestli mi to za tu stovku stalo... Kniha byla lepši...
Renendaen Mnop tak právě jsem čirou náhodou narazila na další recenzi o ERagonovi. Docela přesně vystihuje i můj názor tak vám ji sem dám...Nwm jestli už tu někde nebyla - - pokud ano tak pardon a napište mi přes vzkazy http://www.ioberon.cz/?kat=1&film=91&article=01
Chir Renendaen: mnoo to je jedna z nejmírnějších recenzí jaký jsem četla + film má dobrý hodnocení... osobně mám na to poněkud odlišnější názor a trochu drsnější