Alfirin No...teďka jsem se podívala asi na šest různých trailerů a musím naprosto objektivně uznat, že to nevypadá zas tak špatně. Jako draci můžeme mít jisté výhrady k Safiře, a jako zaujatí lidé k hercům a postavám, ale když odhlédneme od knihy, tak to může být docela efektní podívaná, řekla bych
[smazaný] Videl jsem trailery 3 (offic) - a vizualni podivana (krom safiry) to muze byt pekna, ale film neni jenom o specialnich efektech - a rekl bych ze ten zbytek je dulezitejsi - avsak jak rika karcoolka - nesud knihu podle obalu... - uvidime
Alfirin Jistě že není... ale vždycky v tom musíš hledat to pozitivní...ber to tak, že se prostě jednou půjdeš kouknout kvůli efektu, ne kvůli náplni
Draconniss ja na nej pujdu i kdyby z nebe padali trakare. a Safira se mi libi az na par chybicek. ja na nej jdu jednak kvuli Safire a jednak kvuli obsahu
[smazaný] Dobře. Půjdu na film protože jsou tam hezké SE a hezký drak, ale stejně to není film přesně podle Eragona.
Draconniss saila: no ja si myslim ze podle knihy tam je par scen nic vic jinak to s knihou nema nic spolecneho.
Skadi ja na to pojdem za kazdu cenu a najlepsie do nejakeho dobreho kina s velkym platnom a kde to poriadne reve...
Arya S knihou film nemá společného skoro nic, ale myslím, že by byl hřích odsuzovat ten film už ted, rozhodně ho vidět chci.. a pak budu teprve kritizovat
Adomes Ja taky nemluvila o sobě... 🙂 A na Eragona pujdu a nezastavi mně ani...ani...ani párem volů...a je mi jedno kam, hlavně jak ho uvidim...
[smazaný] Byt vami tak to chce klidek 🙂 - jakmile bude premiera v USA tak zacnu shanet nejakej ten screen a podle toho se teprv rozhodnu. Mate-li zajem nahazel bych sem i linky (neporusuju pravidla )