Katharine Arambegil: jj a ze predu ze sikma vypada jako godzilla z toho staryho filmu (a to mi nikdo nevymluvi!!) Odvazila bych si tvrdit, ze kdyby tam misto tyhle (Briny, promin) obludky dali godzillu z toho novyho filmu, lip by udelali!!!
Sygnia Huh já tu zapoměla dát ten odkaz http://www.eragonmovie.com/content/gallery/eragon_16_large.jpg
Katharine chyta se za srdce a pada do mdlob to je strasny!! A ten radobyEragon vypada jak princ Erik z male morske vily!!! A to peri na tech kridlech a ta stetka chlupu na te Saphirine hlave...
Katharine Nevim, jestli to neni OT, ale ted sem prisel bracha a podival se na tu Saphiru, kterou jsem si jeste prohlizela a rika: "Tohle ze je Saphira? Dyt je to jak orel!"
Draconniss OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jestli tohle je podle nich safira tak ja jsem cinsky buh srandy. to je fakt jako orel
Draconniss jj. sem si myslel ze to budou delat lidi co delali Kralovstvi ohne a nebo lidi co delali Dragons World
Flaiming Proc orel? Kridla ma jenom pritazena k telu, asi pro lepsi stremhlavy let...Mi spis nejede ta hlava :] Nicmene, v pohybu to muze vypadat lip.
Dragarta Hele a co kdybych vam ted jako spravce vsem naridila psat pozitivne?XDD se kryje pred letajicimi sutry XDD
Quinefer Mě v té anketě chybí jedna možnost... A to možná se na to kouknu na kompu ale utrácet za to nebudu....
Sygnia Sai> To znamená že řekneš místo "Vypadá to jako ken na počítačový zkomolenině!" a nebo "orel s hlavou godzilly" tohle: "Jednoduše to posr.li ale půjdu na to protože tam mají pěknou mapu" xĐĐĐĐ