Dragonia njn ale osobně ten drak na obálceš Eldest je příšerný..počínaje malýma očima a širokým čelem konče tou prapodivnou půlměsícovitou šupiou na krku..
[smazaný] juchu mě už se taky dostal Eldest do pracek...jenže z toho mám takowý nerwy to začít číst (když mě chytí nějaká knížka, taxem celej den jen wálim a čtu)...bhuuu já musim ještě dohnat matiku prosííím, řekněte někdo, že je to špatná kniha, že mě nebude bawit! btw k tomu opičákowi na obálce:
[smazaný] mno ale filmovi draky dela patric tatopulos(Den nezávislosti, Patriot, Underworld, Van Helsing a Já Robot. ) takze to vipada ze bodou solidni
Neinka jsem zvedeava jakou obalku bude mit empire...hlavne teda na vzhled toho draka a na jeho barvu 🙂 (zelena zelena 🙂)
Dragarta Jo Nei já bych té zelené docela i věřila....teda když bude červený,zelený a modrý bude to totiž jako barvy RGB
Chir ja myslim že bude určitě zelená...Musi to byt tmavší barva a hnědá nebo černá je zas moc tmavá,ani žlutá a oranžová to nebude takže typuju všechno na zelenou Draci na obalce:
Chir Furt mi to připomina opeřenou opici křiženou s ještěrkouAle víc se mi líbí...nebo možna ne...ja ani nevimSpíš se mi víc libí ta barva
[smazaný] no já bych řekla, že w tomhle je trochu z kozla mě se nelíběj ty zakulacený ostny...to fakt né...timhle nikoho nenabodne, nezabije, jen takowá chudinka ubroušená...btw wšimli ste si, že wšem dělá stejný nadočnicowý oblouky s těma tykadlama?
Chir Ur:jo no...Takže se asi shodneme ...Na tak dobrou knižku(y) ti draci vypadají otřesněMyslim že někteří draci z infa by je nakreslily daleko lip...co myslim ja to vim