Trin Muhehe! Briny: Mě tam zaveze táta, rodiče pojedou za tetou tak mě tam rovnou vezmou(hele ta věta se trochu rýmovala)
[smazaný] Hehe...Vodnice je fakt od osmnácti...sice na to někde kašlou, ale většinou ne... U nás v čajovně ji odmítli dát skupince, ve který byl jen jeden plnoletý....
Dragarta No fakt jde o to kde...já teda s dýmkou moc zkušenosti nemám ale když se někam přivtěřím tak to funguje většinou takhle: A je vám vůbec osmnáct??....Jo je....tak ok
[smazaný] Hmh...u nás je jen Legendární čajovna a Čjovna u Vlka. Z toho já byla dvakrát v Čjovně u vlka a Niki byla v Legendární...zajímavý že říkala, že Legendární je lepší, přitom ve vlkovi nebyla...Ale to už je vážně moc od téma!
[smazaný] A já nic nežřekla...U Lukáše nám čajku daj vpoho...A k Lukášovi choděj všichni známý a když nějak pžekousnem Lukáše je to super...
Albion lol??mno vis kitt komerce mlati svetem..ale ja se docela tesim na pokracovabni ikdyz vlastne tusim jak to cele bude..chci si svoji teorii utvrdit
[smazaný] teď tady sice řešíte Eragona, ale stejně vám sem dávám odkázek na fotky z Letopisů [http://www.letopisynarnie.cz/letopisynarnie/foto.asp]url"