[smazaný] Jé, nevíte, kde bych mohla sehnat Promněnlivou zemi (nebo Země změn?), je to pokračování Prokletýho Dilvise a snad v ?ádný knihovně to nemaj
[smazaný] Mě tak napadlo, neni Merlin z Amberu něco jako Merlin od Artu?e? Já jenom ?e pokud jste četli Oberonovi kroniky, tak tam Áber říkal Oberonovi v zahradě, ?e toho zkamenělího draka sejmul Locke a ?e plácal něco o medůzině hlavě atd. Zelazny docela čarpá z legend.
[smazaný] at je to kdokoliv jen ne arya kravia a roran zvoran orik by byl dobrej skoda ze umrel ten trpaslici kral
Alfirin No...nevím. Jezdkyni by to chtělo, ale Aryu ne. Třeba se objeví ještě někdo nový... nebo nějaká nová...?
Alfirin Mě taky. Určitě víc než Arya. Ale chtělo by to na draka nějakou ženu, protože kolik dračích jezdkyní se vyskytuje v knihách? (Kromě Drakenů z Pernu)
[smazaný] Právě Neinko. S tím trpaslíkem by to vážně mohlo být zajímavé. navíc, nevím jak vám, ale mě je Orik docela sympatickej.
Neinka ale jo s tim Orikem by to nemuselo byt spatne 🙂 ale trpaslici jezdec jeste nikdy v historii Alegasie nebyl....no are radeji on nez Arya to by to potom byl uplne romanek ...zeleny drak a Safira Eragon s Aryou O.o
[smazaný] Jj, přesně Argo. Draci tam bohužel nejsou. ale jako horor je to paráda. Když jsem něco z toho předčítala jednou holkám na privátě, zdrhli a prohlásily že neusnou. No, zase tak moc zlý to není, ale je fakt že to jsou aspoň horory tohle. Arya: No, ne že bych se zí zase tak moc zastávala, lae mám pocit že má jakýsi důvod proč se chová právě takhle, myslím že to bude složitější. ale jako jezdkyni toho zeleného draka bych ji taky asi nechtěla vidět...
Trin Set:Taky se mi moc nezamlouvá, přijde mi taková moc nafoukaná a pyšná Elfy si teda představuji trochu jinak...Ale každý má na elfy vlastní názor...
[smazaný] Set: Čtení neřeš. No roran jako dračí jezdec..to se mi tak trochu nezdá, myslím že paolini se asi neodhodlá na dva jezdce v rodině... No a stopy hrůzy jsem četla jenom jednou, nic moc. Jestli chcete opravdu pořádnej horor, tak si pučte někde něco co napsal Loveckraft. Ale bacha, já jsem odolná, ale některý ty jeho díla jsou vážně...
[smazaný] Hehe neumím si představit jak bych to v angličtině luštila...to by musel být fakt hodně velký slovník.....
Jantara Já jsem teda nečetla žádnou knihu Amberu, ale Eragona ano. V časopisu Pevnost, teď v novém zářijovém čísle vyšlo, že zfilmovaný eragon bude mít premiéru v USA 16. června 2006 a 2. díl Eldest, jako kniha u nás v ČR vyjde v březnu 2006.:-D