Briny Na začátku se Corwin probouzí... Corwin se chce ujmout trůnu, pomáhá mu Random, který se ujmout trůnu nechce, ale chce aby se Corwin ujmul trůnu a tudíž aby se Erik trůnu neujmul. Erikovi pomáhá Flóra, která se trůnu ujmout nechce...
[smazaný] A Erik se touží ujmout trůnu.Corwin zjišťuje,že se chce ujmout trůnu,jen protože se chce Erik ujmout trůnu.Llewlla se o království nezajímá,tidíž se nechce ujmout trůnu.Bleys pomáhá Corwinovi ujmout se trůnu,ale sám se chce ujmout trůnu....
Briny ...Deidre se trůnu ujmout nechce, ale chce aby se Corwin ujmul trůnu, ten se trůnu neujme a ujme se ho Random, který se původně trůnu ujmout nechtěl....
[smazaný] *ujmout trůnu se tedy nechtěly ujmout ženy,ale chtěli se ho ujmout muži a někteří chtěli aby se trůnu ujmul Corwin.Aby se Corwin ujmul trůnu chtěl dokonce i Oberon,který celou aférku s ujmutí se trůnu způsobil!
[smazaný] Možná,že kdyby Briny ten rodokmen dala přepsat mně,byl by přehledný!Asi jako ten můj...Což vlastně dopadne stejně...
[smazaný] Já četla Eragona.Moc a moc se mi líbil.Tedka ho čtu potřetí a těším se na další díly.Druhý bude na podzim.
Dragarta Tak si myslím že by se to tu přece jenom mělo rozdělit na Eragona a Zelaznyho....No jinak nevím kdo to tady vypustil o Jolie že tam bude hrát,ale můžu vám říct že Paolini o ní nic neví... a Eldest má být o dost delší než Eragon ...