[smazaný] Hurá!!!Latte machiato takřka non-spot a ten gyros+návštěvy v McDonalds!!!Jen tak mimochodem-dej tam ten název!!!Jinak tě tuhle středu na síti zvalchuju!!!
[smazaný] Co tím chceš říct-? Že budeš stát dvě hodiny nade mnou-? To je vydírání! A zítra můžu ven! A stejně ten název nepředělam!
[smazaný] Tral: Na jatečku, jsem totiž z Ústí nad Labem. Niki: Ne, Zelazny nemá nic společného s draky. A ten skamenělej to je moc málo.
Flaiming No ůplně šťastný z toho co se tu děje nejsem, protože jste se teď ocitli trooochu mimo mísu, není liž pravda? :] Na tohle je Veřejné fórum...když tak Jinak toho Zelaznyho tak klidne pripiste, v tom myslim neni problem 😉
[smazaný] Já jsem Eragona eště nečetla... Jo, vim, jsem děsná Ale v knihovně je furt pučenej a kupovat ho mam zákaz... Navnaďte mě trochu! Co je na tý knížce úplně nejlepší věc?
[smazaný] Těžko říct...všechno je tam hezky popsaný a je to zajímavý a skvělí děj...to se prostě nedá popsat.
[smazaný] Super Zelazny!!!Jen tak o zmínku k Eragonovi-moc dračí kniha to neni,ale je to super:Kroniky Prydainu!!!Je to opravdu hooodně podobný Eragonovi až na ty draky...