jo HP - režiséři se tam střídají jak na běžícím páse. Teda odstartoval to vynikajícně Chris Columbus, pak 3 díl byl a je vrcholným dílem, kde byly přímo pasáže z knihy, jen trošku se upravil děj, ale nic radikálního se nezměnilo. Ty pasáže a přímo ty věty co byly jak v knize tak i ve filmu mě mile překvapily. Jen mi vadilo, že se tam moc oblíakali mudlovsky. 4 díl byl jen ... jak pokouskovanej. Raději od 4 výš by měli rozdělit film na 2 části, sedět v kině s lidma, kteří chodí na záchod ruší s brambůrkama 2 a půl hodiny není nic pro mne. Moc se těším na HP5, i když tam umře moje nejoblíbenější postava, ale zato tam bude skvělý odchod Weaslyových dvojčat 🙂 a samozřejmě řád. 6 už je taky v plánu, ale režiséři se pořád mění.
Ale zpátky k Eragonovi. Jestůi bude na něm pracovat někdo jiný (doufám, že lepší jak Fangy, kterej se spíš má posadit za křeslo efektáře než na křeslo režiséra a pak by to chtělo vynikající scénáristy, jinak ten film bude větší brak jak Eragon. No, ale osobně si myslím, že je to jen fejk, že bude Eldest.