Tak jo potřebuju pomoc..
už se v tom uuuplně ztrácím a to jak furt okolo mě každý chodí a jásá jak to je užasný mi nestačí když vím že to je divný...
pozadí a samotný drak ¨vypracovávám jako objekt zvlášt ted to je jen přelepený na sebe aby jste měli tak nějakou představu o tom jak to smýšlí má šílená muza dodělat.... v obloze přemýšlím to udělat duhove? (to mam strach že mi zanikne ta pohádková pohoda z popředí kterou se tam pokusím vyčarovat ) nebo temno a vycházející slunce?.... (mám starch že to moc zdrsní... když udělám klidnou oblohu tak to zase zanikne.. ) vubec nevím.....
Naproti tomu levemu skalisku (či co to je XD ) by byl ještě jeden na pravé straně, který by z velké části zakrývalo křídlo aby pravá část nebyla prázdná.. což o to to by bylo
Ale co s tou vodou?... koukala jsem se po tutoriálech ale Aj fakt neovládám... Nemáte nějaký trik? :-)
Víte že jsem strašnej pipla a u prvních prací na pc se ledacos omlouvá.. nechci to mít dokonalý ale jen chci aby se to líbilo i mě.. nevíte jak naprogramovat svuj mozek aby furt nehrabal po tak zářivých barvách ? :-) a aby to pozadí vypadalo tak že to je pozadí a ne ža to je jen ploška? :-)
ne vubec nejsem s požadavky náročná XD
-> http://www.elda.mysteria.cz/pozadi%204%20kopie.jpg