[smazaný] Neriel to sem z nějakého mně nepochopitelného důvodu nedala, ale našla skvělou knížku o zvířecí anatomii Animal Anatomy for Artists, The Elements of Form by Eliot Goldfinger I pokud nerozumíte anglicky je to velmi dobrý zrdoj. edit: Ehm, pokud teda anglicky opravdu neumíte, tak knížka se zabývá zvířecí anatomií a jsou v ní pěkné obrázky 😃
[smazaný] Sice to zase není dračí, ale přijde k chuti. Narazila jsem na pěkný článeček o adaptacích ptačí kostry na let Teď už by to snad mělo vést tam, kam má 😃
Yalnesha Nay: Řekla bych, že tam máš špatně odkaz 🙂 Ale alespoň jsem se zasmála - je to tak blbé, až je to vtipné 😃
Tauros Tutoriál vytvořený na zakázku - tedy, spíše vlastní studie plná chyb a znetvoření. 😃 Při tvoření mě napadlo zda je k někde online k dostání interaktivní model dračí hlavy, který by se dal podle potřeby různě natáčet a obracet...? http://8ryuu8.deviantart.com/art/C-Thirteen-Companions-513005048
Samantha Tauros: určitě půjde stáhnout 3D model hlavičky (celého draka zdarma asi ne) a tu si pak natáčet v daném programu. nevýhoda je nutnost vlastnit takový program a ovládnout ho aspoň pro tu manipulaci s hotovým tvarem. S trochu větším umem si pak hravě nasimuluješ i světlo dopadající z různých zdrojů a úhlů.
Tauros Sam: Kdyby nic, pořídila jsem si Scuplturis a možná si něco sama vytvořím. 😃 Mimochodem, k upokojení všech, kteří se nad těmi hlavami zhrozili - už se chystá redline. 😃