Jestli se nepletu, tak jsem se o pár přízpěvků níže zcela roztékala blahem nad onou animovanou prvotní verzí. Musím říct, že k filmu k kritivcká nejsem, nic jsem od něj nečekala, takže žádná škods pro mě 😃 Co vím, tak další díly jdou jinému režisérovi a bude to trilogie stejně jako seriál.
Co je fakt, tak jsou ty filmy nehorázně ošizené o to hlavní. V sérii je naprosto nádherně vykreslená ona filozofie, dokonale propracovaná mytologie a hlavně to srší vtipem, což pro mě byl jeden z největších taháků ^^ ...secret tunel mi nikdo z hlavy nevytluče...
Jo, a jedna pro mě úplně nejhorší skutečnost... FUJ ZUKO! O.o moje nejmilejší postava je zcela zlikvidována... Indi měli hrát vodní národ a Číňani ohnivý! Bože... Přijdou vám v originále ohnivci jako Indi? A je vodní národ snad bílo-žlutej? Aspoň v rámci tohoto filmu je ze mne rasista...
Mistaya: Určitě na to mrkni, ale v čsštině je jen první díl a to ve fan překladu... Ale i s google překladačem je to hodnotnější 😃
Bohužel už nemám odkaz a odpusť, teď ho hledat nebudu, chystám se omdlít, ale jméno spisovatelky jest Fuyumi Ono.