draga dragarta: panejo to když sem viděla tak první věc co mě napadla bylo kolik tohle muselo stát XDD
Dra Draga: O tom něco vím u sebe... a řeknu Ti, že si ceny všech věcí raději ani nepamatuju a i kdyby, tak fakt raději nepřemýšlet nad tím, kolik to dohromady stálo. Jediné, co vím jistě je to, že mám doma neskutečné jmění v podobě dračích sošek...
draga dra: každý sbírá něco jinýho....ale tohle je ještě dobrý když si vezmu že někdo sbírá třeba auta
Flaiming Willblack: mnojo, ja si nejak nevsiml ze ten privesek uz tam jednou je... Pokud je tam jeste neco dvakrat tak to sem napiste.
Dra Mruhehe, a já si říkala, že už jsem ho tu asi viděla, ale jelikož už je to dýl, myslela jsem, že to bylo ještě na starém Infu.
Strix 1570 : NO moje osobní reakce : JInak snad jen pro malé dráčátko vychovávané ve stylu barbie-drak To ale není můj případ
Dra Ten drak s dýkou mi nějak nechce naběhnout. Chicht, ale to růžovoučký dráčátko chciii dělá si srandu
Dra Sachmet: Jo dobrý, už mi to taky jde. Asi měli nějaký chvilkový výpadek... pěkný kontrast s tím odkazem předtím. Dala bych na jednu fotku tohohle lebkatýho draka hned vedle těch divných růžových věcí... XD To by bylo dílo.
[smazaný] Terenas: to je dobrý Ale toho druhýho si můžeš klidně ušít mám ho doma, jen to není maňásek,ale předělala jsem ho na plyšáka
Dra Tohle jsem ještě neviděla Řetízek (možná spíš řetěz) spojený dračíma hlavama. http://www.fineartgems.com/silver_dragon_necklace.html
Sachmet Poslan někdo ten email společnosti ECCO ohledně toho draka ? By mě zajímalo, jak by reagovali.
Sachmet Kitty: Mno, tak kdybys náhodou měla, tak to zkus. Já bych to nedokázala formulovat. Přecejenom, ty se vyjadřuješ líp, než já
Sachmet Plyšový dráček (ovšem nevím, jak důvěryhodné jsou ty stránky) tady moc hezky privesek tady drak tady