Flaiming V katalogu IKEA 2006 mají teď nového draka!! Ještě jsem ho tedy nenašel na jejich stránkách, takže obrázek bude muset taky počkat, ale rozhodně stojí za koupi :o) cena 299,-
Therihar V carodejnickem obchodě Svara´s Hexenladen v oddeleni Dozy maji dozu s drackem za 1200,-. Tzn. je skoro ctyrikrat levnejsi nez podobna u Nosferatu. Nasel jsem ji diky info od Kharen na Nastence, jinak bych ani nevedel, ze ten obchod existuje
Elionis Nevím jestli to zrovna patří do burzy, ale mám tu provás jeden odkaz, který se vám určitě bude líbit. Je tam spoustá věcí s draky a dá se to objednat přes internet http://drakkaria.com/drakkaria/index.php?id_druhu=21
[smazaný] Už jsem to psal do dračích webů, ale sem to patří také. Tady www.stuffedlegends.com mají plyšovejch draků docela dost a je tam i spousta jinejch zvířat a tvorů (např. grifin). Nevypadaj špatně, ale je to zahraničí a ceny Na furry.cz se organizuje několik členů kteří chtějí udělat hromadnou objednávku (vyjde levnějc) tak jestli máte zájem..okoukněte a hlaste se
Flaiming Pokud tedy máte nějaké pěkné fotky dračích děl, neváhejte a dejte je do Sbírky draků, nově vytvořené :o) (sekce Draci)
Therihar Draci doupata jsou dve. Jedno male je na Senovaznem namesti. Tam moc velky vyber nemaji. Hlavne knihy a figurky do Draciho doupete a podobnych her. Mnohem vetsi vyber maji v centrale, ale to budu muset poradne potrenovat pamet. Pred peti lety jsem si tam koupil nadherny plakat Strazci ostrovu se dvema draky. Bylo to nekde u Albertova, ale tak jako stranou. Muselo se jit do takoveho strasneho krpalu. Jakmile si vzpomenu, napisu adresu.
Chir U nas v prostejove sem nasla dva ale uplne krasny draky.Mama mi o nich rekla...a vypada to že bych je mohla teda jednoho dostat pod stromek.Skoušim je vypatrat na netu ale zatim marne.Byly z takovyho divnyho materialu kterej vypadal jak drevo ale zavroven jak keramika. Tak mi aspon koupila misto toho draka krasnej vejir do jedne souteze...(Gret ví)jestli ho najdu hodim ho do sbirky
Therihar To Vampyr: To je dobry vtip Jestli muzes, tak se zeptej, proc v nekterych obchodech, ktere jmenuji na svych strankach jejich zbozi nevedou? Konkretne v Krakatitu jsem dost narazil V Jednorozci sice neco maji, ale s tim co tam meli pred rokem se to neda srovnavat. Pochodil jsem az v Dracim doupeti
[smazaný] Dráčci co maj v Altaru budou taky, jen se musím potkat s výrobcem, vtip je v tom, že Altar bydlí ve stejném domě jako já .
Therihar V pondeli jsem videl v Tescu na Narodni puzzle s drakem chrliciho plameny s carodejem na zadech. Je to takove fosforeskujici puzzle, v noci by to mohlo vypadat zajimave
[smazaný] Lidičky objednat by se určitě dala, ale nezapomeňte, že kurzy jsou pohyblivé tak Vás může vyjít dráž nebo i levněji. Kanadský dolar je něco kolem 20 kč... Kniha je ze sekce draci, klikla jsem hned na první knihu a pak najela na tu zahraniční stránku. A tam je ta kniha kterou mám (zelený obal). Ta kniha je prodaná "pod rukou". Kdyby mi přišla "oficiálně" tak mě vyjde tak na 1200 kč. Maximálně bych mohla objednat jen dva kusy... Nějak to pořeším....