Dra Ty naušnice chci!!!!!! Nic takového jsem u nás ještě neviděla... přívěšky jsou taky pěkný, ale sem tam se dá něco sehnat u nás. Ale naušnice...
Dra Já jo, a začínám na ně být nějak ujetá, takže čím víc bych jich měla, tím budu šťastnější... I když nějaké ty přívěšky se mi tam taky hodně líbí... Navíc je tam i jeden, který mám ve své sbírce a patří mezi mé nejmilejší...
Dra Já bych se zas u hromadné objednávky hlásila o nějaké ty náušnice... koukejte se někdo přidat, tohle by fakt stálo za to to uskutečnit.
Draconniss tak ty dyky nejsou naostrene. zjistoval jsem si to. to me stve ze nejsou ostrene. ostrene jsou na www.repliky.info jenom samurajske mece
Draconniss Dra: jo chtel moji "velice milou" mistrovou z praxe. furt buzeruje. a uz mi leze na nervy druhym rokem
Arrow Neinka: Fňůůů draci, draci a zase draci. Nikde žádnej jednorožec Draconiss: Je snadný si takovou dýku nabrousit sám. Taky mám nějaký, co byly původně tupý a teď jsou jak břitva Je pravdou, že se broušením poškodí povrchová úprava (pokud tam nějaká je) a jsou pak náchylnější k reznutí.
Therihar No, tak pak jedině přes nějakého známého poniklovat, ale ono i tím to ztupne. S tím se nedá nic dělat. Nebo sehnat zinek ve sprayi, ale to zase není tak pěkné. Nejlépe nechat to jak to je
Quinefer Tak ty náušnice bych si taky nechala líbit Jinak sem na těch stránkách našla prsten co nosím už pár let na ruce a teda píšou o něm zajímavé věci...
Dra Draconniss: To je pak jednoduchý řešení... tohle si kup na okrasu a vraždi něčím jiným... jsi drak, tak máš zuby a drápy, ne? ;o) Rubína: Teda, to nezávidím, já zlato nemám moc ráda (vyjma zlatých draků, aby se neřeklo... XD)
Arrow Právě jsem narazil na obchod http://www.redraven.cz a zjistil jsem, že nabízejí stejné zboží jako v Nosferatu, jenže až o 50% levnější Ten náramek, co mám z Nosferatu je tu o 1000,-kč levnější !!! Ještě jsem to nestačil rozdejchat Tak se chci zeptat: víte o tomhle obchodu a máte s ním někdo nějaké skušenosti?