Therihar Prosim vsechny. Zoufale shanim draci CDcko The MasterHarper of Pern. Nejblizsiho prodejce jsem nasel v Berline. Nevite nekdo od koho nebo odkud by se dalo lip sehnat? Tady je domovska stranka CDcka. Dik moc za kazdou radu
[smazaný] A je to tady věc na, kterou zřejmě docela očekáváte, jsou tady DRAČÍ ŠACHY!!! a jak vypadají? Tady máte ukázku dvou figurek, zhruba do 3 dní už budou nafocené celé a bude je možnost koupit za více než příjemnou cenu, jinak ta baterie pro porovnání je standartní tužková.
[smazaný] Cenu a další věci budou za pár dní na Transilvania, odhadovaná cena za komplet i sbednou je 4500.-
[smazaný] Bohužel cenu už nikdo nesníží, ono je to 32 figurek, které se musí odlít, očistit a napatinovat, což je docela dost práce.
[smazaný] A budeme v té slintavce pokračovat, figurky ze šachů budou v prodeji i samostatně a pokud chcete vědět co tobude stát, tak se nechte překvapit, během úterka dodělám fotky a budou na Transilvanii.
[smazaný] Tak a je to jak šachy tak samostatné figurky je možné objednat!!! A ještě jedna novinka, velký dračí svícen
[smazaný] Tak očekávám linky na šaachy kde jsou figurky jen z draků, zabil jsem půl dne hledáním a vím proč jsem to tam napsal.
Neinka nevim ale treba hned tady v topicu je odkaz na IN DARK DECORUM ..no a tam vidim sachy kde jsou sami draci...alespon teda tam nic jineho nevidim O.o