Info o obchodech a místech, kde seženete nejrůznější předměty s dračími motivy + odkazy na zahraniční zboží :o) české agregátory -> https://chcidraky.cz/
české obchody -> Vše pro radost - zejména sošky a dekorace Mysticalls, přívěšky a další -> Neroli O'decor - sošky a dekorace Mysticalls -> Posters.cz - plakáty v sekci fantazie -> METAL shopy a e-shopy: Nosferatu | Metalshop | Prorockshop | Mondo-Bizarro | RedRaven | Rockparadise | ArtWorx trička, mikiny, přívěšky, dekorace ...
Výrobci Mysticalls - katalog dračích sošek Spiraldirect - trička Darkside - trička a mikiny
Oba české odkazy jsou fakt super! Teď ještě vykrást banku a jít nakupovat 🙂
já bych ještě přidal www.posters.cz (sekce fantazie), je tam pár pěkných plakátů draků (dva mám doma😉
Zkuste tenhle odkaz: http://www.willy-nilly.cz mají tam luxusní batikovaná trička s nádhernými draky
Kitty Ten obchod je LoooooL nevies posielaju aj na slovensko?
Nie ta snurka-Provazek neni s metal shopu ale chcem odtial jedno tricko
Kitty Myslel som ten nizsie viesco a nie vsetko napriklad snurku na diabolo mi neboli ochotni poslat a to ma si tak max 300g
OK skusim
Tie tricka su fakt SUPER!! Dik za typ Kitty! Fakt dik
jop.. jen je škoda že to je takové drahé...
pro mě to je týrání vědět že se to dá sehnad...a navíc vědět že to nemůžu mít
Kitty:ja bych si je klidně koupila(brnění a meč) mám strašně ráda středověk( to mám z DrD) a na té stránce - In Dark Decorum bych si koupila snad všechno kdybych měla tak 500.000Kč tak bych si s tím vyzdobyla byt(nebo spíš zatím pokoj🙂))))
www.drachen-und-mehr.de/cgi-bin/group.fly?art=Kl;group=Drache MRTNE DOBRA STRANKA S DRACIMI VECAMY
Hm,ty meče se mi líběj...Tu stránku ukážu tátovi...Snad něco vykásne..Sečných zbraní moc v rodiný sbírce nemáme,takže by mohl povolit....................
Niki vi mate doma zbierku zbrani???
No spíš máme dost moderních střelných zbraní......U dědy......
Ako napr... M4A1 R.I.S. alebo Ak47-sbecnaz alebo MPa4 .....
Malé upozornění..v tom se vyzná táta!!!
JJ ale zbrane sou zajimavi hlavne ti s 2 Svetove
Sidhail - k drakom sa hodia chladne zbrane. Poripade kuse, luky, balisty. Vies si predstavit letiaceho draka co kosi bojovnikov palbou gulometu?