Kitty: Anebo jde mozna take o to, ze pokud onen scanner vyhraje Terenas, ktery ani nekresli a nepouzil by ho sam, narozdil od spousty jedincu, kteri by ho vskutku vyuzili i zaslouzili [at uz jde o kohokoliv, mluvim obecne] a ktery snad - promin mi to, ale tak to alespon mne prijde - temer nikdy na infu nic vecneho ci uzitecneho nepsal, natoz pridaval a 'najednou' ma hrozny zajem vsude postovat stovky odkazu a komentaru, o jejichz kvalite a uzitecnosti mam osobni pochyby, pak je vskutku na povazenou, jake tohle cele ma smysl.
Jestli si pak zaslouzi vyhrat na ukor tech, co na scanner nebudou jeste nejakou dobu mit a pouzily by ho pro dobrou vec je asi na povazenou. Ale coz, svet uz holt neni spravedlivy a co jedinec, to pohled na vec.
Jak jsi rekla, kazdy ma vlastni nazor - ani bych se neobtezoval tohle psat, ale to o 'zasluze' a 'prohravani' bylo jednoduse dostatecnym argumentem, nemohu se jednoduse nezastat. Avsak nic osobniho, nemam v umyslu se Tebe ci Terenase dotknout - ono totiz kdyz se tohle vse nakonec shrne, jedine, co zbyde jest trochu vetsi zbirka, ale hlavne hodne spamu a sramy na dusi po litrech zle krve...