Olven To je ale krasne detailni foto. okamzite stahuje do fotoreferenci Ty oci a tisice supin mne fakt fascinujou. Vypada jak malej obrnenej tank.
[smazaný] ja sem ctel vždicky domu geckona z falouto dost m našvalo když se zjistil že ve sktečnosti codi po čtyřec
Sygnia To je krááásné Agama: tak to je super.. nám zas jednou zapadl papoušek za skříň.. ale to nepatří k plazům...
Neinka Terenas: juuuu to je ale pekne mile🙂 no ja jeste nedavno byla posedla legunakem🙂 ale kdyz jsem zjistila kolik zivotniho prostoru to zviratko potrebuje kdyz vyroste..tak jsem zjistila ze bych ho nemela kam dat..🙁 tak porad zustavam u fišek🙂
Dragarta Uhhh!!!To je sílaaaa jáci taky za nejlepšího přítele nějakou havěť (pardon) ale já bych brala spíš krokouše
[smazaný] Vazeni Od vcerejsiho dne se pomalu ale jiste seznamuju s jednim clovekem, ktery vlastni dva hady - skrtice. Hmm opravdu se na ne tesim:oP Pry to nejsou zadni mali chcipaci:oDDD
Therihar Dark:Nooo, skrtiči jsou hrozně přítulná zvířátka(někdy až moc) Jednou jsem se cicmal s dvoumetrovou krajtou a byla úplně v pohodě. Takže, mnoho štěstí, ať v Tobě najdou zalíbení. Hehe, při první návštěvě by možná bodla myš na seznámení
[smazaný] to mi pripomenulo...ja som mala spoluziaka ktory mal hada..on ale tento rok odisiel od nas zo skoly...ale mal uzovku cervenu...inak pekny had 🙂
Dragona jedna holka z minule tridy kterou moc nemam v lasce mela taky hada a dost poradnyho jak rika Dark urcite to byl skrtic bohuzel nevim co se s nim stalo uz je to totiz davno
Elbereth no nedá mi to a taky se pochlubim..: moje sestřička má zrovna jednoho hada, je to ještě docelá malá užovka...teď ale nevím jestli říkala užovka červená nebo něco jinýho.
Adomes El: Tak to ji závidím...strašně toužim po hadovi, ale jaksi mi není umožněno si ho pořídit...a sázela bych že má užovku červenou, je hodně běžná co se týče domácího mazlíčka...
Elbereth Jo je to užovka červená dneska sem se jí ptala, ale mám takovej dojem že jí ta užovka nemá moc v lásce zas ji pokousala
Elbereth Můj vysněnej "domácí" mazlík je leguán, ale myslím, že toho mi naši nedovolej....i když bych je mohla třeba zkusit ukecat, že by nám třeba hlídal barák myslím, že by tomu byli schopný věřit