Drago no tak vsechny fakt neznam ale je vousta, vodní no urcite naka mala jeste je ale pekny sou taky anolisove a gekoni...
[smazaný] Zemina se má asi kupovat nějaká speciální co? Jaké jsou vlastně druhy hlíny a jaká má jaké vlastnosti?
Drago No zemina k plazům... Pro teplomylnější co žijou ve vlhkym prostredi je dobra raselina, a potom se pouziva vetsinou co nejpodobnejsi mistu kde zijou.. BTW:tady sou jeste naky maly druhy..AGAMA ČERNOKRKÁ, AGAMA KOČINČINSKÁ, AGAMA OSADNÍ,
Albion no..ale vyjimky se taky dělají..já mám v terárku z finančních důvodů obyčejný písek nakradený ze staveb..velkej leguán toho podělá tunu..
Drago Jinka v naší třídě chovatelů máme skoro všechno... pres uzovky, zaby, gekony, gekonciky, felsumy, potkany...
[smazaný] LOL! ?áby Nu co? proč by ne Ale zas takový problém by to snad neměl být Pěkné terrárium, půlky plochy bych asi udělal bázének z misky a zbytek plochy vyplnil nějakou zeminou, mo?ná takové ty oblázky by byly nejvhodněj?í a pak nějakou tu vegetaci . Kdo se vyzná v ?abách lépe a? mé teorie opraví
[smazaný] Víte, jedna věc mě trochu zarmoucuje, jak si mnoho lidí (včetně některých draků) myslím a pova?uje slepý?e za hada Tady sem na?el jeden pěkný článek o této beznohé !je?těrce! a doufám, ?e někteří si to snad rádi přečtou http://www.volny.cz/richardhorcic/clanky/fragilis/fragilis.htm